keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Ei sen näin pitänyt mennä

..tämä meidän talviloma. Miete on kuumeessa, minulla oksennustauti ja sen lisäksi niskat ja alaselkä "tulessa". Meillä on täällä koiranpentu jota pitää viedä tunnin välein ulos pissalle. Koti on siivoamatta ja lauantaina Mietteen synttärijuhlat.

No kai se tästä, pahin olo on jo takanapäin.

Koitan palata blogiin jo illalla, kovasti tekee mieli bloggailla muutamista alejutuista ja arpoa viimeinkin ne Sylvanian Families -voittajat!


Tällainen lumipallo meillä pyörii...

16 kommenttia:

  1. Uhhuh! Pikaiset paranemiset! Ihana lumipallo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huhhuh. Pöpö kiersi koko porukan läpi ja edelleen ollaan kaikki täällä vähän "puolivaloilla". Mut eiköhän se tästä:) Tänään imurin kimppuun ja huomenna juhlitaan synttäreitä!

      Poista
  2. Voi kurjuus. Täälläkin ollaan sairasettu kohta kuukausi. Ihan vaan tavallista flunssaa, mutta ärsyttää silti.

    Kipeenä ollessa on kommentiontikin ollut mitä sattuu. On jäänyt ihan onnittelematta teitä perheenlisäyksestä. Paljon onnea suloisesta hauvavauvasta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sairastelu on vääryys!;) Kiitos onnitteluista:) Itsekin tavallista vähemmän oon koneella kökkinyt, nyt ei oikein niskat tykkää hyvää :/ Oon kai tullut vanhaksi...

      Poista
  3. Voi ei :(
    Meilläkin tyttö tänään oksensi ja mies myös, mutta vain KERRAN! Esikoinen oksensi sunnuntaina, minä ja vauva ollaan säilytty. Olisikohan noi syöneet jotain sopimatonta.

    Kiitos vielä eilisestä, pakettia odotellessa :)

    Paranemisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varaudu pahimpaan...kertaoksut tuli myös Mietteellä ja miehelläni mut mä taas olin vähän heikommassa jamassa :/ Kiitos itsellesi aktiivisuudesta, toivotaan että ihanuudet saapuvat pian!

      Poista
  4. Voi ei, ei tosiaan mitkään lomanvietto fiilikset teillä siellä.. Pikaista paranemista toivottelen!

    Ihana lumipallero teille on kuitenkin tullut. Niiiiiin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei... Mut kyllä tää tästä:) Koiruus on kyllä mitä suloisin, joko se on hirweeen viisas tai sit mussa on koirakuiskaajan vikaa -se on nimittäin oppinut jo vaikka mitä:D

      Poista
  5. Uh, ei kuulosta kivalle! Itse sairastin kanssa sen vatsataudin ja Aada kans tänään aamulla oksenteli ja se oli siinä.

    Pikaista paranemista ja onneksi lauantaihin on vielä tovi aikaa! Mukavia synttäreitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tuntuu olevan suurimmalla osalla nopeasti ohimenevä virus! Meillä ei tosin kenellekään vielä oikein ruoka maistu. Huomenna päästään kuitenkin juhlimaan:)

      Poista
  6. Meilläkin on samanlainen lumipallo, kylläkin nyt jo 10,5 v : ) Ihania kuvia.
    -Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vautsi, onpa kiva kuulla! Liian vähän löytyy netistä ns. vertaistukea muilta Bolognesen omistajilta, pari suomenkielistä blogia olen löytänyt, mutta esim. keskustelupalstoilla ei ole mitään elämää. Suloinen Frise taitaa olla paljon suositumpi, miksiköhän? Minusta tuo Bolo vaikuttaa aivan upealta rodulta lapsiperheeseen -ja muutenkin. Hyvin olette ilmeisesti pärjäilleet myös turkinhoidon kanssa, kymmenen vuoden kokemuksella?:) Oletteko harrastaneet koiran kanssa jotain? Mua kiinnostais koiratanssi tai sitten toko...

      Poista
  7. Voi ei, tsemppiä sinne toipumiseen ♥ Ompas teille muuttanut ihana hauvavauva :)

    VastaaPoista
  8. Meillä sama meininki alkuviikosta, ja tämänpäiväiset synttärijuhlat piti siirtää sunnuntaille. Synttärionnea kaikesta huolimatta :)

    VastaaPoista
  9. Voi ei:( Synttärionnittelut sinne ja oikein ihania sunnuntaijuhlia! <3

    VastaaPoista