lauantai 15. joulukuuta 2012

Ihania talvivaatteita

Ihania talvivaatteita





Voi elämä kun mä oon taitava kämmäilemään tän tekniikan kanssa. Opettelen käyttämään Polyvorea ja vielä on vähän epäselvää miten saan siellä tehdyt kollaasit siirrettyä blogin. Tämä kollaasi siis siirtyi, mutta meni suoraan julkaisuun, mikä ei ollut vielä tarkoitus :/ No, oon huomannut että opin kokeilemalla ja mokailemalla etenkin juuri näitä tietotekniikkaan liittyviä asioita... Mut jos täällä on joskus omituinen kollaasipostaus oikealla nimelläni niin se on sit vaan moka, ei tarkoitus:)

Tämä kollaasi on siis eräänlainen harjoituskappale. Vielä on epäselvää miten näihin saa esim. tekstiä lisättyä:) 

Ticketin reppu löytyy täältä. Lilaa Mini a Turea taitaa olla enää koossa 104 jäljellä. Phister & Philinan pipo on maailman kaunein ja kotiutui meille äskettäin (Olisi muuten kannattanut sanoa miehelle, että älä hyvä ihminen riisu sitä pipoa lapsen päästä vetämällä tuosta tupsusta argh!!! Irtosi heti... ). Kaunis kirjoneulepipo sopii mielettömän nätisti myös Racoonin takin kanssa.

Vaatteitten puolesta voisin jo melkein hypätä suoraan ensi talveen;)

sis. mainoslinkkejä

9 kommenttia:

  1. Heh. Taas me on ostettu samaa. Ihana pipo ja meillä irtosi kanssa tupsu aika nopsasti eli tuskin oli kovin kummoinen tuo kiinnitys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo on kyllä väriltään ihan täydellinen teidän porkkanapäälle:) Meinasin laittaa ansin pipon palautukseen, mutta eipä taida olla enää edes meidän kokoa jäljellä, ja helppohan tuo on korjata.

      Poista
  2. Noi jutut on hienoja :) Jos meillä olis tyttö niin kelpais samat. Ton takin ehkä ottaisin (ehkä!) sinisenä tai lilana (jos on) mut muuten ihania :) Ja toi pipo on niin syötävän herkku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota takkia on myös luumun sävyisenä, enkä osaa päättää kumpi on ihanampi, luumu vai vaaleanpunainen. Ja toi pipo on tosiaan mielettömän kaunis, ihailin sitä pitkään ja päätin sitten lopulta tilata tuon takin kaveriksi ensi talveen...Tosin me käytetään sitä jo tänäkin talvena:)

      Poista
  3. Tuota Racoonin takkia olen kanssa katsonut...mutta tuo hinta on hiukan yli kipurajan vaikka alessa onkin. Katsoin muuten ensin että tuo haalarin on Fransa kidsin, mutta eipäs ollutkaan! Hinta vaan melkein tuplat ja alessakin aika kova. Mahtaako olla kuitenkaan niin paljon parempi kuin se Fransan haalari, meillä meni ainakin heti käyttöön ja on tykätty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noilla Racoonin vaatteilla hintaa. Takkia voi paremmillakin aleprossilla löytyä jos käy tosi hyvä tuuri. Toisaalta kannattaa muistaa, että noissa on jälleenmyyntiarvo helposti sen 50% ovh:sta. Vaikka eihän sen varaan voi tietenkään laskea, vaatteille kun voi sattua aina mitä tahansa vaikka olisivatkin laadukkaita...

      Hyvin on tosiaan samaa tyyliä nuo MAT:n haalarit Fransan haalareitten kanssa, ja väritkin melkein identtiset. Kyllähän se on ihan fakta, että brändi maksaa ja tietty hintataso on osa brändiä ja sille haluttua imagoa. MAT:n haalarissa on paremmat vesipilariarvot (ja varmaan muutkin tekniset arvot) kuin Fransan haalarissa, mutta se on toinen kysymys, onko sillä niin isoa käytännön merkitystä. Fransakaan kun ei mikään huono ole. Tosin täytyy sanoa, että MAT:n tuoteista ei ole kokemusta. Yhdet talvirukkaset meillä on ja hämmästelin kyllä miten ne voivat olla niin lämpimät, pehmoiset ja notkeat -ja silti pitäisi olla loistava kulutuksen kesto ja vedenpitävyys.

      Poista
  4. Mä olen ihan "koukussa" Polyvoreen, siellä voi tehdä kaikenlaisia ihania asukokonaisuuksia ja muuta mukavaa:). Meiltä löytyy tuo Racoonin takki kahtena kappaleena, ja tykkään siitä kovasti. Tämän vuoden malli on tumman lila. Pipo on tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä teetkin aivan ihania kollaaseja!!! JOspa olisi vaikka joululomalla aikaa opetella askartelemaan polyvorella, tykkäisin väsäillä vaikka mitä ihanuuksia:) Mä en raaskinut millään hankkia kahta Racoonin takkia, vaikka se luumun värinenkin on niin ihana, ettei mitään rajaa...

      Poista