torstai 27. joulukuuta 2012

Kohti äidin vaatekaappia


Pienen sisustuslöytöpostaukseni innoittamana, katselin tarkasti läpi myös Stoccan naistenalen (mainoslinkki) ja löysin aivan ihania ja tarpeellisia vaatteita. Tässä vähän katsausta tilaukseeni, ja samalla mun tuleekin esiteltyä oman "tyylini kulmakivet".

Töissä meillä ei ole kovin tiukkaa pukukoodia, yleensä kai suositaan business casual -tyylistä pukeutumista. Aiemmin käytin enemmän jakkupukuja mutta nykyään suosin mielummin farkuja ja tunikoita.

Tommy Hilfigerin neulemekko ja Filippa K:n stretch-farkut menivät molemmat tilaukseen. Mukava ja kivannäköinen asukokonaisuus. Farkut otin sekä M että L -koossa, kun merkin farkut eivät ole ennestään tutut, ja etenkin näin joulun jälkeen voi olla vaikea mahtua pienempään kokoon;)



Merinovillatakiksi ja Rils'n vaatteeksi kaunis ruskea neuletakki lähti mielestäni edulliseen hintaan. Tässäkin jännittää, että onko M koko sopiva, vai käykö niin että vaate kinnaa lantiolta. Kumpa neuletakki vaan olisi sopiva minulle, tuossa yhdistyy kaikki mitä toivon: kaunis väri, ihanan pitkä malli ja mahtava materiaali.




Näitä mekkoja ei voi kaapissani olla liikaa. Pussihihat on jotain uutta, mitä en ole ennen kokeillut. Muuten ihan perus luottovaate.



Nämä vaatteet tarjoavat optista harhaa: Sekä Bandorelan mekko että August Silkin neule taikovat esiin vyötärön:) Neuleen ja hameen jätin tilaamatta, mutta halusin vähän fiilistellä niillä kollaasin muodossa. Bandoleran mekko tulee sovitukseen, se on aivan ihana, mutta jää nähtäväksi miltä tuo värisävy näyttää luonnossa.



Stoccan lisäksi käytin ihan hävyttömän paljon yöaikaa haaveilemalla Burberryn, Mulberryn, Netaporterin ja Luisaviaroman nettikaupoissa. Pitkän harkinnan jälkeen hautasin laukkuhaaveet ja tilasin itselleni aivan upean mallisen villakangastakin (vasta tilauksen jälkeen hoksasin että sehän on itsensä Karl Lagerfieldin suunnittelema, siis vähänkö olen highfashion;)).

Kevääksi tulee tarpeeseen kauniit matalat kengät, Mulberryllä on vähän vastaavat ja niitäkin olen ostoskorissa pyöritellyt, mutta kun eteen osui RL:n kengät, joista oli omaa kokoani jäljellä viimeinen pari, päädyin sitten niihin.

Jotain pientä luksusta arkeen kaipasin, ja kun laukuille tai huiveille en osannut perustella tarvetta, päädyin tuohon kauniiseen Philippe Audibert käsikoruun. On kyllä ihan täydellinen tällaisen harakan makuun.

Tuskin maltan odottaa että saan paketit kotiin!

5 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää! Neulemekko olisi täälläkin tavoitteena alesta löytää. Tänä syksynä neulemekot ovat olleet omia suosikkejani!

    VastaaPoista
  2. oi vitsit mitä iihanuuksia olet tilannut. Minäkin pistin tilaukseen tuon Cristelle & co neulemekon, vaikka paljon käyttämäni neulemekot on nyt valitettavasti imetyksen takia jäähyllä - täytyi keksiä jotain muuta : /

    VastaaPoista
  3. Moikka,en löydä stockan sivuilta tota Christellen ihanaa neulemekkoa.onkohan ne kaikki jo menneet vai miksei löydy...?

    VastaaPoista
  4. Tsekkaan illalla löytyykö niitä vielä stoccalta tai jostain muualta ja palaan asiaan täällä kommenttiboksissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, pahoittelen että ehdin nyt vasta palata asiaan! Näyttää tosiaan siltä että ne on kaikki menneet, aika nopeaan tahtiin tuntuu nuo tuotteet aina hupenevan:( En valitettavasti googlettemallakaan löytänyt mekkoa, mutta toivotaan että vastaavia klassisia malleja tulee vielä paljon vastaan:)

      Poista