sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Pomp de Lux kuvapläjäys



Tämä postaus ei sinänsä sisällä mitään muuta kuin läjän kuvia suoraan PDL:n sivuilta. Olen joka kerta tehnyt postauksen aletilauksestani, ja tälläkin kertaa haluan, että kuvat jäävät minulle muistoksi / inpiraationlähteeksi.

Mikään vaate ei tuottanut tälläkään kertaa pettymystä.  Koska en ole nähnyt mallistoa livenä, saa värien suhteen aina vähän jännittää. Tällä kertaa väritkin olivat lähellä sitä mitä kuvien perusteella saattoi olettaa.


Tätä paitaa en ensin noteerannut, mutta kun kimppatilauksessamme eräs toinen henkilö tilasi tämän, innostuin itsekin. Eikä kaduta! Todella kauniin sävyinen ja aivan mielettömän laadukkaan tuntuinen paita. Ihana... Yhdistän farkkujen tai mustien housujen kanssa, päälle sopii vaikkapa harmaansävyinen neuletakki.


Tuollaiset kuvan housut tilasin Mietteelle (hyvä ettei PDL:lla ole enää niitä ihan ylileveitä pussittavia lahkeita -niille en koskaan lämmennyt).



Ylläolevien paidan ja housujen kanssa sopii kuvan neuletakki.


Tämä on mun suosikkiasu. Vaikka onkin koossa 104, uskoisin että tätä voi käyttää jo keväällä. 
Noi värit on niin herkut! ("Kato Miete eikö oo kivan väriset sukkikset? "Ei oo!") 
Meiltä löytyy tuo asukokonaisuus tossuja myöten. Koska tuo farkkuhame ei välttämättä ole Mietteen juttu, tilasin pienten tyttöjen puolelta 98 koossa alla olevat ihanat farkkushotsit. 
Ne voi hyvin pukea farkkuhameen tilalle -ja monien muidenkin vaatteitten kanssa.

,

Todella nätit ja mukavan väljän malliset shortsit menevät varmasti pitkään -ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön.


Voi kertakaikkiaan miten suloisia nuo lapsimallit ovat! Tämä kokonaisuus tuli myös meille, housuja lukuunottamatta. Tuo ruskea tunika oli malliltaan todella leveä, mutta helman mitta oli lyhyt. Uskoisin, että on kivannäköinen tuon raitapaidan kanssa. En tiedä tuleeko Mietteellä juuri huivia käytettyä, mutta kelpuutan tuon kauniin huivin kyllä itsellenikin.



 Myönnetään, että meni vähän liioittelun puolelle, kun tilasin tuon raitamekon kahdessa eri värissä...


Farkkulegginsit tilasin myös jemmaan, sekä tuon kauniin sinisen tunikan, joka ei kyllä kuvassa pääse yhtään oikeuksiinsa.


Lisäksi meille tupsahti kuvan neuletakki ja tuo ihanaihanaihana tyllihame mustana. 


Sokerina pohjalla turkisliivi, johon neiti ihastui oitis. Tuo yllään voi leikkiä pientä pehmoista koiranpentua:)

Aikamoinen läjä vaatteita. Ihan hirveästi en nyt voi enää muista merkeistä innostua...Tai sitten koitan vaan tyytyä bloggailemaan kaikista ihanuuksista (note to self: Bloggaa -älä klikkaa;)).
Nämä vaatteet ovat tosiaan koossa 104 eli käytännössä jemmassa ensi syksyyn saakka. 
Jotain muutakin yli-ihanaa sisävaatetta olen ensi syksyä/talvea ajatellen jemmannut, 
palataan niihin vielä.

11 kommenttia:

  1. Ihana paketti teille kotiutunut!
    Mä ostin juuri Facen kirppikseltä vanhan malliston farkkushortsit ja ne on aivan ihanat! Ne taitaa tulla aika kovaan käyttöön! :)

    http://jotaintekemista.blogspot.fi/2012/12/pompdeluxin-paketti.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, mä en ookaa vielä koskaan törmännyt kirppiksellä PDL:n vaatteisiin. Ihan huippu löytö!

      Poista
  2. Jadella on kans toi pingviinipaita, harmaana. Meidän eka merkin vaate. Vaikuttaa laadukkaalta ja kangas kivan napakkaa. Ainut, että keskellä selkää menee sauma jonka kuvittelen hankaavan Jadea, koska on todella herkkäihoinen. Värit noissa on kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vaan katoin et onpa kiva yksityiskohta se selän sauma:) Kumpa se ei hankaisi lapsen ihoa! Noi värit on tosiaan ihanat, mutta usein vähän hankalat yhdistellä muihin vaatteisiin. Ehkä se on just koko merkin idea;) Olipa mukavaa että kävit pitkästäaikaa kommentoimassa ihana Maria:)

      Poista
  3. Johan innostuit :) Mutta onhan nuo ihania! Mä muistin alen vähän liian myöhään ja pari haluttua jäi saamatta, eli tuo pallotyllihame ja raitamekko. Tyydyin sitten vaan ulkovaatteisiin ja noihin housuihin mitkä on sullakin kolmannessa kuvassa. Pinviinipaitaa mietin ja mietin, nyt vähän harmittaa ettei tullut ostettua...

    Voi että mikä ihana karvainen vauva teille on kotiutunut ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vähän innostuin juu...Tosi kiva että onnistuit saamaan ulkovaatteita alesta! Aatos on tosiaan aika ihana vauveli, kaveri sanoi tänään puhelimessa että kuulostaa siltä että musta on tullut kahden lapsen äiti:) KOkoajan saa olla katsomassa perään ja komentelemassa kun nuo kaksi mennä viuhtoo...Vaikka rotua väitetään rauhalliseksi, ei Aatoksen tapauksessa siitä ole juuri merkkejä;)

      Poista
  4. Minäkin olen täällä hekumoinut meidän pomppien kanssa - niin harmoonista ; )
    Hain paketin siis eilen. Harmitti vaan, kun jäi farkut ihan noteeraamatta - esikoisen pomppine farkut käy pieneksi ja muita ei suostu jalkaan vetämään.

    Minä mietin tuon leveän tunikan kanssa, että meneekö palauteukseen, kun ei ollu yhtään niin kivan näköinen tytön päällä mitä kuvittelin - just se leveys ja lyhyys ...: /

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania hekumallisia hetkiä:) Juu toi tunika oli vähän pommi, mut saattaahan se päällä olla ihan kiva kuitenkin, toivottavasti!

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Saralla on se pienten puolen pingviinipaita samanvärisenä ja tykkää itsekin siitä tosi paljon. Raidallisia Lilo mekkoja on meilläkin kaksi kpl (samat väritkin) :-) ...ja tietenkin jokaisen tytön kaapissa pitää olla tylliä & kimallusta! Evita tylli (meilläkin mustana) on niin ihanan pehmeä. Toivottavasti keväällä tulee taas tyllihameita samasta materiaalista. Nuo vaatteet on varmasti kiva kaivaa kaapista esiin ensi syksynä ja osa varmaan sopii jo keväällä & kesällä. Mun on pakko myydä omia eteenpäin että saan kaappiin tilaa kevätmallistolle ;-) (Osa Saran vaatteista on kokoa 92cm ja ne menee vielä ensi syksynä, mutta 86cm kokoiset jää kyllä pieneksi kevääseen mennessä.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi tuo tyllihame ylitti kaikki odotukset juuri sillä pehmeydellään ja runsaudellaan. Se on ihana! Munkin pitäisi kovaa kyytiä laittaa vaatetta kiertoon kun on viimeaikoina vähän tullut lisää kaapintäytettä. Hope-yhdistykselle pakkasin jo yhden Ikea-kassillisen, mut jotain pitäis jaksaa naputella myös huutikseen. Blaaaah...:)

      Poista
  6. Kylläpäs Miete sai paljon kauniita uusia vaatteita! Mun lemppareita oli musta-valkoinen raitamekko, tyllihame sekä karvaliivi :)

    Itselläni on aina tapana ihastella PompDeLuxin nettikaupassa kaikkea, mutten koskaan ole uskaltautunut sinne vielä tilausta tekemään. Pari kyseisen merkin vaatetta oon ostanut tytöille käytettyinä :)

    VastaaPoista