sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Pomp de Lux: päivän asu ja kurkistus aleostoksiin


Miete sai tänään ylleen Pomp de Luxin viime syksyn malliston neulemekon. Punaiset kynnet eivät meillä todellakaan kuulu normaalisti päivän asuun, mutta eilisten synttärijuhlien kunniaksi Miete sai lakkaa kynsin. (Tyttö sai valita pinkin ja punaisen lakan väliltä ja päätyi Chanelin punaisen lakkaan, aika diiva;)).


Porosukkikset löysin joskus uutena kirppikseltä, ja ne tekevät asukokonaisuudesta ihanan talvisen. Punospanta on myös PDL:lta.


"En tykkää tästä mekosta kun siinä ei ole yhtään kuvaa." 

Peilin kautta piti todistaa Mietteelle, että kyllä mekosta löytyy kuva:) Siinähän se mekon juju onkin: ihana kultainen kuviointi selkäpuolella. Ja tietenkin tuo rimpsuhelma on ihana!

"Pieni" kimppatilaus Pomppikselle tuli tehtyä tämänkin vuoden alesta. Siellä on niin kiva aleshoppailla, koska tykkään melkein poikkeuksesta kaikista vaatteista! Muutin tilausta vielä jälkikäteen, mutta siinä taisi käydä niin, että se muutos vaan rekisteröityi uutena tilauksena, eli mulle on nyt tulossa aika paljon tavaraa tuplana (ja hillitön visalasku!). Huoh...No, saahan ne palautettua.


Tässä vähän katsausta omaan tilaukseeni: Vasemmanpuoleinen asu tulee meille kokonaisuudessaan. Ihastuin tuohon oranssin energisyyteen, ja nuo tunikat ovat vaan tosi nättejä ja helppokäyttöisiä. Yläosa näyttää tosi söpöltä ihan tavallisten farkkujenkin kanssa (sellaisetkin tuli tilattua). Vaikkei hameihmisia ollakaan, sorruin myös tuohon farkkuhameeseenkin ihan pelkästään sydämenmuotoisten takataskujen vuoksi:)

Siniharmaa neulemekko on mielestäni kivan mallinen, ja tuota tyllihametta olen niin paljon muilla ihastellut, että sorruin tilaamaan sen sitten meillekin. Eräitä farkkushortseja lukuunottamatta kaikki vatteet tulevat koossa 104 jääden odottamaan käyttöä ensi syksyyn saakka. Alehamsteri...

15 kommenttia:

  1. ihanan pitkä tukka mietteellä, meillä ei tukka tunnu kasvavan ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vielä kasvaa:) Tukkaan on tosiaan tullut pituutta eikä olla sitä vielä kertaakaan raaskittu leikata. Aloin tosin yksi päivä pohtia, että Mietteelle voisi käydä tosi kivasti myös polkkatukka...

      Poista
  2. Meinasin tarjoutua ostamaan osan teidän mahdollisista tuplista, kun omaa tilausta rajoitti sillä hetkellä herkkä budjetti. 104 cm kokoa saisi meillä kuitenkin odottaa pitkään. Jos teille on tulossa tuplana 104 cm tummansininen Norah-mekko (oli aika pieni) tai se tyllimekko muussa värissä kuin khakissa, niin ne kyllä kelpaisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh, katoin että molemmissa tilausvahvistuksissa on sama tilausnumero, eli todennäköisesti sieltä tulee vaan se yksi tilaus. Täytyy vielä tarkistaa miten ne maksut on visalta menneet...Norah-mekkoa ei ole tulossa, oliskohan koot olleet jo loppu:)

      Poista
  3. miten tuo pompille palautus? mä kun ymmärsin et postimaksu pitää maksaa Tanskaan ite eivätkä hyvitä sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, niinhän se varmaan menee:( Mut toivotaan että sieltä nyt tulis vaan se yksi tilaus ettei tarttis palautella mitään!

      Poista
  4. Meilläkin oli tytöllä juuri sama mekko, mutta harmaana ja koossa 92 cm eilen synttäreillään päällä. Tuo ruskeakin löytyy, mutta se vielä kokeilemattakin. Talvea riittää, käyttöön tulee.

    Hassu yhteensattuma oli kun itse ostin jo syksyllä paikallisesta liikkeestä (siinä keskustassa sen lankaliikkeen yhteydessä, Seppälää vastapäätä oleva kauppa, josta löytyy välillä ihania vaatteita, oletko käynyt?) siniharmaan mekon, jossa oli ihan samanlainen helma ja yhdenmukaisuuden huomasin vasta kun päätin pukea tytöllemme tuon harmaan mekon.

    Tarkoitus oli laittaa ihan eri juhlamekko tytöllemme, mutta päätinkin sitten laittaa tuon ekaa kertaa päällensä. Paljon sai ihastuneita kommentteja kun asusteetkin olivat erittäin hyvin pukuun sopivia.

    Alepakettia meillekin odotellaan.

    Hannele

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo mekko on varmasti ihana myös harmaana! En ole käynyt manitsemassasi kaupassa, täytyykin joku kerta pistäytyä:) Olisin voinut itsekin pukea tuon mekon Mietteelle synttäripäivänä, mutta mekko oli oikeastaan unohtunut kaappiin...Kiva että löytyi käyttöön asti:)

      Poista
  5. Mun ymmärtääkseni palautus tehdään ihan postiin, heillä on asiakaspalautussopimus postin kanssa.
    Meillä pikkuneiti pukee mekon päälleen aina väärin päin, että kuva tulee näkyviin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea teidän pikkuneidiltä, täytyymä muistaa ensi kerralla:)Toivottavasti tulee ihan normaali tilaus eikä tarttis palautella mitään...

      Poista
  6. Ihana tuo viime vuoden mekko - en muistanutkaan tuollaista. Meillekkin tuli tänään ilmoitus, että paketti on matkalla meille ja juurikin valtaosa menee sinne jemmaan ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi Amalia:) Jemma on hyvä paikka;) Monesti vieläpä unohtuu mitä kaikkea siellä jemmassa jo onkaan...:)

      Poista
  7. Toi mekko on kyllä kaunis :) mäkin onnistun aina säheltämään muutaman tupla kappaleen noiden alesta (?) mistään muualta tilatessa näin ei ole käynyt, mutta tuolta poikkeuksetta... noh onneks viimeks tuli sellaisia juttuja tuplana ettei haitannut (peruspaitaa ja housut)

    VastaaPoista