tiistai 29. tammikuuta 2013

Haloo onko Halensilla


Jokunen aika sitten hehkuttelin teille Halensin huippuhyvää alekamppanjaa. Jäin tosin itse silloin nuolemaan näppejäni. Kunnon alet saa mut vierailemaan nettikaupan sivuilla toistekin, ja poimin tähän muutaman Halensin kevätuutuuden, joihin tykästyin kovasti.

Eikös olekin ihana tuo tyttösen sydänmekko! Siihen on saatu merihenkistä värimaailmaa ja sydämiä, joita allekirjoittaneen mielestä voi olla koskaan liikaa -olipa sitten kyse kodin sisustuksesta (meillä on joka huoneessa jossain muodossa sydämiä) tai lastenvaatteista.

Toi jumpsuit on samoin raikkaine väreineen ja frilloineen ihan täydellinen. Sarjassamme niin ihana mutta ei-ihan-niin käytännöllinen vaate.

Huomaatteko, että olen valmis jo hyppäämään kesään?:)


Yöpuku- ja sydänfriikille on Halensilla hyvä täsmävaihtoehto tarjolla. Eikö oo kivoja!!! Onko teillä kokemusta noitten laadusta? Näitä yökkäreitä myydän tupla- ja triplapakkauksissa.


Mietteen jumpsuit on ollut ahkerassa käytössä, ja se saattaa mahtua vielä ensi kesänäkin päälle. Epäilin jossain vaiheessa vaatteen käytännöllisyyttä, mutta olen valmis pyörtämään puheeni. Toi on kesäaikanakin tosi kätevä, kun sen voi illan viiletessä heittää vaikkapa shortsien ja t-paidan päälle. Mietteen asu on KappAhlista (viime kevään mallistoa). Halensin kukkahaalari on myös ihana asteen räväkämmällä värikartallaan.

sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti