keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Muumimekko, Pikku Myy -nuttura ja Oma Nimi


Mietteen uniformu: mekko ja legginsit. Sellaisiin sorruin kun pistäydyin Lindexillä hakemassa itselleni sukkia... Crocsin alesta tarttui mukaan parit saappaat loskakeleille. Otettiin pinkit tähän kevättalveen ja toivonmukaan nuo lilat ovat sopivat ensi talvena (aika kivat Racoonin samansävyisen takin kanssa).


Kunhan saadaan uusi muumiasukokonaisuus päälle asti, se viimeistellään tietenkin kuvanmukaisella kampauksella:)

P.S. Miete oppi kirjoittamaan oman nimensä tiistaina 29.1.2013 klo 20:00 ja mä oon niin ylpee! :) Pitihän tämä tänne blogiinkin näytille laittaa, sillä isovanhemmat eivät ole Facebookissa.

O-kirjain on kuulemma helppo, S tuntuu vaikealta ja A-kirjaimeen neiti ei itse oikein ollut tyytyväinen, vaikka isän ja äidin mielestä se on täydellinen. Kuten ihan koko nimi!

14 kommenttia:

 1. Ensinnäkin vau Mimosa! Täällä vois alkaa nimen kirjoitus treenit kanssa :) Piirtämistä (muutakin kun sotkemista) olen yrittänyt, mutta kun supersankarit on pilkkuja ja madot sun muut viivoja :D

  Samoja crocseja olen kuolaillut, mutta ton neiti bigfootin kengän koosta ensi talveksi en osaa yhtään sanoa. Eilen Lindexillä ihailin noita muumeja myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on selkeesti joku herkkyyskausi meneillään, joten se on taottava kun rauta on kuuma:) Kannattaa tsekata crocsin nettikauppa jos uskaltaudut ostamaan jemmaan, siellä on hyvät alet:)

   Poista
 2. No sattuipa hauskasti! Ja onnea uudesta taidosta!
  Oltiin meinaan tyttöjen kanssa tänään värikylpy -kurssilla. Meinasin kirjoittaa Eevin nimen paperiin ja tyttö huusi "Anna Eevi kirjoittaa!!!". Annoin kynän käteen ja siihen se taiteili nimensä!! V ja I meni väärin päin, mutta annetaan se anteeksi tämän kerran! =D
  Mä meinasin haljeta innostuksesta! Tuli meinaan ihan puun takaa. Ei olla ikinä edes yritetty mitään kirjoitella.
  Täytyy tehdä kirjoitustesti, kun tyttö herää päikkäreiltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän fiiliksen! Mä olin niin innoissani että Miete jo itse kielsi mua taputtamasta hänelle:) Onnea teillekin hienosta taidosta!

   Poista
 3. Voi kuinka suloinen!
  Meidän poika oppi kirjoittamaan myös nimensä hetki sitten, ja seuraavaksi hän kysyi, että kuinka hänen samanniminen kerhokaverinsa kirjoitetaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten ihana kysymys, mä nauroin täällä ääneen:DDDD

   Poista
 4. No onpa hienosti kirjoitettu!

  Meillä 5v vielä harjoittelee sitä S-kirjainta oikein, onhan se hankala :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S on hankala mutta onneksi se ei oo niin justiinsa;)

   Poista
 5. ihana :) Ja ihania noi muumit! Mä kans niin tahtoisin meille sen yhden Lindexin muumipaidan, mut tosi kalliit kulut tilata nettikaupasta vaan se yks paita :/
  Hih, meillä kans poika oppi viime viikolla sanomaan oman nimensä, voi sitä riemua :) En tajua miten lyhyt nimi olikin niin vaikea oppia, ehkä kirjainyhdistelmä oli vaikea sillä muiden ihmisten vaikeitakin nimiä on osannut sanoa jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ehkä sun pitää keksiä lisää tilattavaa;)

   Kyllä noi lasten oppimiset on vaan ihania ja onnellisia hetkiä elämässä. Miten suloista kun toinen sanoo ekaa kertaa oman nimensä <3

   Poista
 6. Onko ietteen oikea nimi mimosa

  VastaaPoista