torstai 31. tammikuuta 2013

Kevätkollaasit me&i-uutuuksien ympärillä

Kevätvaatemallistoja julkaistaan pikkuhiljaa. Eilen nähtiin Meandin uusi kevätmallisto, joka jätti vähän odottavalle kannalle...Missä sukat? Voiko olla Meandi-mallistoa ilman ihania, vaatteisiin mätsääviä sukkia?!Mutta toki niitä suloisuuksia löytyi. Vauvan/taaperon pandabody on väreiltään ja kuosiltaan onnistunein aikoihin! Tykkään ihan hirmuisesti.Muista yläosista huomioni kiinnittyi vaaleansiniseen sienipaitaan. Tosi onnistunut unisex-kuosi: pystyn oikein hyvin kuvittelemaan t-paidan Mietteellä, mutta yhtä hyvin pienen pojan yllä.


Mekkosuosikikseni nousi pandamekko. Väri toimii. Taskut toimii. Ja etenkin se, että taskusta kurkkaa pieni otus -toimii! (Minusta on ihanaa hoitoaamuisin sujauttaa suukot Mietteen taskuihin -tyttö ottaa ne sieltä taskuista jos tulee hoitopäivän aikana ikävä.)

.
Alaosista valitsin ykkösvaihtoehdoksi mustat melko slimmit housut. Nämä kävisi suurinpiirtein kaikkien paitojen kanssa, mutta voisi yhdistellä myös tunikoihin. Ja jos noi on yhtä laadukkaat kuin meidän kohdalle osuneet meandin yogapantsit tai legginsit, housut kestävät "mitä vaan".

Tälläsiä ostossuunnitelmia mulla. Sitten vaan kutsuja kalenteroimaan...

me&i-uutuudet täältä.
Name It -uutuuksia täältä.
sis. mainoslinkki

3 kommenttia:

 1. Ei ilmeisestikään tule sukkia sillä eivät ole löytäneet tarpeeksi hyvää valmistajaa niille. Syksyllä oli vissiin jotain laatuongelmia.

  Meidän neiti haluaisi kanssa "tamta"-mekon (siis panda) ja luulen että mun täytyy se hänelle hankkia vaikka meillä ei ikinä ole ollut mitään turkoosia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi, toivottavasti uusi hyvä valmistaja löytyy, itse oon tykännyt tosi paljon me&i:n sukista.

   Mulle iskee joka kevät turkoosihimo, joten värinsäkin puolesta tamtamekko on oikein mieleinen:)

   Poista
 2. Onpas muuten nyt keväällä paljon noita kisukuoseja, justiin kävin Lindexillä ja kuolailin siellä ihania kisupaitoja tytölle :) Vielä ne jäi kauppaan, mutta voi olla etten voi vastustaa kiusausta hakea niitä!

  VastaaPoista