perjantai 1. helmikuuta 2013

Jos jäit ilman keltaista Mini Rodinin Picoa

niin täältä löytyy! Kiitos Pikku Minea, pelastit meidän kevään:)

Halusin nopeasti vinkata, sillä tiedän että moni näitä haikailee!

8 kommenttia:

 1. Meni jo :D Onneksi me ei edes haikailtu, noi on kyllä menneet uskomatonta tahtia!

  VastaaPoista
 2. Hih, toi on on kyllä tän kevään "bloggaritakki":) En ole viimeaikoina kovin aktiivisesti blogeja seuraillut, ja kun rupesin eilen takkia googlettemaan, huomasin vasta silloin mikä kuume tuon takin ympärillä on ollut! Onneksi huomasin FB-sivuilta että PIkku Mineasta saattais tärpätä. Veikkaan että meidän neiti -jonka lempiväri on keltainen- rakastuu takkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti olit vaan Pikku Mineassa niiden ensimmäisten joukossa, jotka oikeasti takin myös saivat. Varmaan ihan hirvee tilanne kauppiaan kannalta!

   Poista
  2. No niinpä! Tässä nyt jännitetään maanantaihin asti jäinkö rannalle ruikuttamaan...

   Poista
 3. Toivottavasti saatte omanne, Pikku Minean varastosaldot olivat heittäneet ja valitettavasti sieltä oli myyty tyhjää, näin ainakin kerrottiin FB-sivuilla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin saman, oikein huvitti että piti ihan innoissaan heti bloggailla takista, ja sit tuli tällainen uutinen:( Mut eihän näille mitään voi, ei tässä ole kysymys elämästä ja kuolemasta:) Jos jäädään ilman Picoa, panostan keltaisiin asusteisiin...

   Poista
 4. Meillä esikoinen ihastui keltaiseen takkiin ja kaunis se on myös tämän äipän mielestä. Takille ei kuitenkaan ollut tarvetta, mutta luulen saavani ihastella sitä useamman lapsukaisen päällä blogistaniassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä mäkin ihan vilpittömästi iloitsen, että näen takkia muissa blogeissa:) Esim. Under my mothernly wings -blogissa Maria oli luonut ihania asukokonaisuuksia takin ympärille!

   Poista