lauantai 5. tammikuuta 2013

Täydelliset farkut?!

Mun mielipide on se, että täydellisen farkkupepun saa vain kuntosalilla -eikä missään jumpissa vaan kyykkytangon alla. Sen lisäksi vaaditaan hillitöntä itsekuria ruuan suhteen. Mut totuus on se, että vaatteillakin voi aina vähän huijata;)

Onko teillä kokemusta noista Liu Jon bottom up farkuista? Olen kuullut niitä ylistettävän paljon ja koska ne on jokatapauksessa malliltaan mieleiset ja niissä todella on ns. muodoille edulliset leikkaukset ja taskut, tekisi mieli tilata farkut kokeiluun.

Löysin Fashionstoren sivuilta itseasiassa paljon aivan mielettömän hyvännäköisiä farkkuja alennettuun hintaan. Kokojakin näytti olevan hyvin jäljellä, jopa noissa suosituissa Liu Jo -farkuissa!


Mä haluuun noi kaikki farkut, kiitos! Ja toimiihan noi ihan kivoina motivointikuvinakin näin kesää kohti mentäessä...

Fashionstoren sivuilla kuvataan "Italialaisen huippumerkin Liu Jo Jeansin Bottom Up farkkujen" parhaan ominaisuuden olevan niiden upea istuvuus. "Jokaisessa Bottom Up-mallissa on muotoleikkaukset takapuolessa, jotka nostavat ja muotoilevat sinullekin unelmien pepun!"

Liu Jo Jeansin perusmalleista on mahdollista tilata myös puuttuvia kokoja eli mikäli oma koko puuttuu, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun. Mun mielestä toi on ihan huippujuttu, koska jos kerran löytää unelmiensa farkut, haluaa taatusti hommata jossain vaiheessa toiset tismalleen samanlaiset!
Todella hyvännäköisiä farkkuvaihtoehtoja oli myös Guessilla tarjolla! Liu Jon farkkuja saa nyt -30%:n alella ja osassa Guessin farkkuja hintoja on tiputettu jopa -40%.

Upeita farkkuja pääset selailemaan suoraan tästä. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksi saa kaikista ostoksista vielä vähintään -5%:n lisäalen. Fashionstoren ihanuudet ei jää noihin farkkuihin, mutta mä pysyn nyt tiukkana enkä haaveile niistä kengistä ja laukuista edes tässä blogissa!

sis. mainoslinkki

2 kommenttia:

  1. Toi on NIIN totta! Jostain syystä naiset vaan tahtoo uskoa, että isot treenipainot = kehonrakentajan näköinen kroppa. So not true. Mä olen ollut elämäni pienimmässä kunnossa silloin, kun pohjakyykystä on lähtenyt se 150 kg. Oi niitä aikoja :D

    Kokemuksia noista farkuista ei valitettavasti ole, mutta hyviä tsemppikuvia tosiaan :)

    VastaaPoista
  2. Noi on tosiaan ihan kivan näköisiä, mutta liekö laatu millainen? Olen kuullut useammasta paikasta, että haalistuvat kovasti.. :/

    VastaaPoista