keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Seppälä Spring


Tässä asussa on usempaa väriä ja kahta eri kuosia, mutta silti kokonaisuus on raikaan harmooninen ja sopivasti keväinen. Tykkään!

Seppälän vaatteitten laatu vähän arvelutti, eikä siitä tietenään yhden pesukerran perusteella voi pitkälle meneviä johtopäätöksiä tehdä. Itselleni ostan silloin tällöin jotain Seppälästä. Yleensä laatu on ollut ok, mutta viimeisin musta pooloneulemekko kadotti täysin muotonsa ja lensi roskiin.

Mulla on kokemusta vaatteista, jotka ovat heti ekan pesun jälkeen käytetyn/nukkaisen näköisiä. Valitettavasti esimerkiksi Tommy Hilfigerin trikoota en uskalla Mietteelle enää ostaa. Nämä Seppälän vaatteet ovat ainakin ekan pesun jälkeen edelleen kuin uudet. Hinta, laatu ja brändi eivät kulje aina käsikädessä!

Meidän Seppälän kevätuutuudet ostin liikkeestä, mutta kävin huvikseni kurkkaamassa myös Seppälän nettikaupan lastentarjonnan. Tuota mekkoa ja leggareitakin siellä näyttää olevan tarjolla. Lisäksi huomioni kiinnittyi uutuushuppareihin, jotka ovat mielestäni hyvinkin Mini Rodini -tyylisiä...

Me ei muuten sittenkään saatu sitä Mini Rodinin kaunista keltaista takkia. Ehkäpä sitä ei ollut meille tarkoitettu. Ihania juttuja kevään ulkoiluun on kuitenkin jemmassa, joten eiköhän tässä pärjäillä...En lupaa mitään, mutta yritän postailla kevään ulkovaatetuksesta viikonlopun aikana.

17 kommenttia:

  1. KÄvin tänään myymälässä katsastamassa kevään kuosit ja tykkäsin tosi kovasti! Tuota teidän tunikaa ei meidän myymälässä näkynyt, muuten olisi kyllä tarttunut matkaan!
    Mua jäi kovasti sykähdyttämään se raitainen neuletunika, mutta kun kevättä kohden tuntuu niin vaikealta ostaa neule :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi ihana kevään lastenmallisto. Aion kyllä jatkossakin hyödyntää Seppälän tarjonnan siinä missä muutkin ns. peruskaupat. Olisin kelpuuttanut meille vaikka mtä vaatteita -se raitatunika on tosiaan ihana!

      Poista
  2. Onpas söpöt! Seppälän olen aina vain ohittanut, täytyykin nettikaupppaan kurkata samantien :)

    VastaaPoista
  3. Meillä oli viime vuonna vauvakokoiset tuollaiset samanlaiset keltaiset sydänleggarit (ihanko totta se mahtui kasikutosiin?) ja niitä pidettiin ja pestiin ihan älyttömästi mutta nukkaa niihin ei tullut. Eli niissä ainakin hinta-laatusuhde loistava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne lapset vaan kasvaa:) Noi on tosiaan tuntumaltaan oikein laadukkaan oloiset, kiva kuulla että sulla on hyvät kokemukset.

      Poista
  4. vastaako nuo mitenkä kokoja? vauvapuolen isoin koko on 86cm, ja mietin että uskaltaisiko sitä ostaa vielä 84cm pitkälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli viime vuonna ne vauvapuolen kasikutoset käytössä kun tytöllä oli mittaa jo 88-90cm että viime vuonna ne ainakin oli mun mielestä reiluja :D.

      Poista
    2. Kyllä se 86 varmaan menee 84 pituiselle, mun mielestä vastaa hyvin kokoaan.

      Poista
  5. Kiitos Seppälä vinkistä! Kun kahden pojan jälkeen sain tytön niin päätin ettei mitään auto juttuja meille vähään aikaan kiitos! Kuinka ollakaan meille hiipi viime kesänä Popilta automekko ja nyt Meandi:kin myy mallistossaan autokuosia mikä ehkä kotiutuu meille kunhan vain näen sen livenä. Ja miksi tuo Seppälänkin autokuosi houkuttaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mullakin tuli tosta mekosta se popin automekko mieleen. Siinä oli lyhyet hihat ja taisi siksi jäädä hankkimatta.

      Isoveljet varmasti tykkää kun siskolla on autovaatteita:) Ja kyllä sinne sekaan taatusti mahtuu sitä kunnon vaaleanpunaista tyttöhöttöäkin:D

      Poista
  6. Meillä on myöskin nuo sydänleggarit vauvakoossa ja ovat pysyneet hyvänä pesusta toiseen. En tiennytkään että niitä on myös isompien koossa, ehkä täytyy hakea sellaiset isommallekin tytölle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olis aivan ihanat samisvaatteet! Mukava kuulla, että mun ensivaikutelma laadusta osui oikeaan:)

      Poista
  7. Odotan postausta teidän välikausivaatteista =) Ihanat keltaiset sydänlegginsit!

    VastaaPoista