perjantai 22. helmikuuta 2013

Vesileikkejä ja vaatevinkki


Mummo oli tammikuussa hoitamassa Mietettä kun minä olin työmatkalla. Kotiin tullessani Mietteen leikkiastiat oli aseteltu koriin pyyhkeen päälle kuivumaan. Eilen Miete pyysi että saisi taas pestä astioita. Ja kyllä niitä pestiinkin! Tyttö leikki lavuaarin äärellä toista tuntia, ja minä sain samalla järjesteltyä ja pyyhittyä kylppärin kaapit.

Tänään neiti oli niin omatoiminen, että oli itse laittanut tulpan altaaseen, laskenut siihen vettä ja hakenut astiat pesuun. Äänistä päätellen astioilla oli ainakin uimakilpailu ja uimaopettajana toimi tietenkin Miete. Lopuksi neiti nappasi (juuri vaihtamani puhtaan) käsipyyhkeen ja kuivasi sillä kylppärin lattian...


Ihana nähdä kuinka lapsi tempautuu leikkiin ja nauttii siitä silmin nähden. Täytyy pitää astioiden pesu mielessä jos tulee vaikkapa tarve järjestää itselle vähän ylimääräistä bloggailuaikaa;)

Vinkkaan vielä, että Halesilla on nyt ihan mieletön valikoima Espritin vaatteita puoleen hintaan (sis. mainoslinkki).

4 kommenttia:

 1. Siellä on tulossa äidille pikku apuri tiskauspuuhiin :)

  VastaaPoista
 2. Astioiden peseminen on yksi meidän esikoisen suosikkileikeistä. Yleensä tiskausleikkejä leikitään mummolassa.

  Aivan ihana tuo Mietteen toppi. Mulla on taas joku pallo-kausi meneillään :D

  VastaaPoista
 3. Nää leikit ei meillä ota loppuakseen:) Neiti laittaa kovin omatoimisesti vedet altaaseen ja roudaa lelut sinne. Tälläkin hetkellä lavuaarin reunus on täynnä värikkäitä muovikippoja:)

  VastaaPoista