perjantai 8. maaliskuuta 2013

Alekoodilla ihanuuksia sunnuntaihin saakka

Naistenpäivän kunniasi sain mahdollisuuden tarjota teille -15% alekoodin Booztin nettikauppaan. Alennuksen saat koodilla MIETTEENIMUN ja se koskee yli 40€:n tilauksia. Koodi on voimassa sunnuntaihin saakka.

Keräsin muutamia suosikkijuttujani, joihin tuon 15% alen voisi hyödyntää.


PETIT by Sofie Schnoorin nahkaiset sisätossut ovat mielettömän kauniit ja laadukkaat. Bongasin Booztin sivuilta uudet sesonkivärit, ja kokojakin on ainakin toistaiseksi hyvin jäljellä! Voi että noi fuksian väriset houkuttelisivat, mutta meillä on kullanväriset tossut odottamassa käyttöönottoa.

Kannattaa huomioida, että nämä Sofie Schnoorin tossut ovat todella pientä mitoitusta ja voit valita jopa kaksi numeroa isomman koon kuin normaalisti. Tossut ovat yksinkertaisen kauniit, eivätkä riitele minkään vaatteen kanssa. Oletteko huomanneet, että Pomp de Luxin mainoskuvissa näitä tossuja näkyy paljon?:)

Minä päätin käyttää MIETTEENIMUN -alekoodin noihin ANGULUKSEN nahkasandaaleihin. Päädyin tilaamaan ne shampanjan värisenä. Sandaalit vastaavat täysin toiveitani ensi kesää ajatellen: Väri käy kaikkien vaatteitten kanssa ja kengät menevät niin arjessa kuin juhlassa (en nyt ihan hiekkalaatikolle ajatellut kuitenkaan...). Väri ei myöskään ole ihan yhtä arka kuin täysin valkoiset sandaalit.

Aito materiaali on tärkeää ja kiva myöskin, että varpaille on vähän suojaa. Ja mikä parasta: nuo ovat äärettömän suloiset, kauniit ja pikkutyttömäiset! Ja. Niissä. On. Sydän. Tilasin Mietteelle sandaalit koossa 26, toivottavasti koko osui oikeaan! Onko teillä kokemusta ja näkemystä Anguluksen kenkien mitoituksesta?


Jos joltakulta puuttuu kivannäköinen sadeasu tulevaan välikauteen, niin onhan nuo Racoonin vaihtoehdot tuttuun tapaan aika herkut. Meillä on käytössä Racoonin aiemman kauden hempeän vaaleanpunainen kura-asu, mutta toisin kuin siihen, ei noihin vahvempiin väreihin ehkä heti ekat kurat jämähdä pintaan kiinni...

Edelliskauden kivat raitakumpparit sopisivat nätisti sadeasujen kaveriksi. Kokoja ei kumppareissa ole paljoa jäljellä vaan eipä noissa hintakaan kyllä päätä huimaa, jos vaikka jemmaan ostaisi:)


Nova Starin uutuuksista iskin silmäni noihin huippukauniisiin chinoihin. Ne olisivat myös käytännölliset, sillä vyötärölle ja puntteihin on laitettu joustavaa puuvillatrikoota. Mielettömän nätti väri ja malli! Kivat ovat myös nuo legginsit vetskariyksityiskohtineen, ja jostain syystä toi lippis on mun mielestä aivan ihana ja jotenkin ihan meidän Mietteen näköinen:) Kuinkahan suuri tuo One Size -koko mahtaa olla?


Se shoppailuvinkeistä. 
Nyt toivotan kaiken ikäisille ja kokoisille naisille mahtavaa naistenpäivää!

Arvontapostauskin on työn alla, mutta nyt me jatketaan Mietteen kanssa kahdestaan tätä naistenpäivän iltaa.

(Isi on pilkkikisoissa, mutta oon aika varma että se on vaan pilkkikisoiksi naamioitu poikien ilta
-vai pitääkö pilkille lähtiessä muka silittää paitapusero ja jättää auto kotiin?;))

sis. mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti