lauantai 9. maaliskuuta 2013

Pieni uimapuku ja suuret tunteet

Ajat sitten lupasin, että lähdetään Mietteen kanssa kylpylään kunhan ollaan terveitä. Nyt on täysin nuha- ja yskävapaa tilanne, joten tänään suunnattiin heti aamupäivästä kylpylään uimaan ja saunomaan. Miete sai käyttää Nextiltä tilattua uutta uikkariaan.


 "Äiti joko mää osaan uida jalkapohjaa?"

Etsiskelen edelleen UV-uimapukua joka vakuuttaisi minut kauneudellaan. Nextillä ja Mini Bodenilla on ihan kivoja, mutta ne eivät ole täysin lyöneet jalkoja alta;) Toiveissa on siis kaksiosainen UV-uimapuku, sillä sitä on helpompi pukea ja riisua. Toiveena olisi, että puvussa lahkeet yltävät polvitaipeisiin ja hihat ainakin kyynärtaipeisiin saakka. Kaunis kuosi ja väri ovat myös hakusessa: pilkkuja ja kukkia, ehkä jotain vaaleanpunaista tai keltaista...Olisko joku keksinyt lisätä näihin vähän ruusukkeita ja rimpsuja...? (Alan vakavasti harkita lasten uimapukusuunnittelijan uraa;)) Vinkatkaahan ihmeessä mistä ihania UV-uikkareita löytyy!

Miete on kyllä taas sietämättömän ihana. Nukutin häntä perjantai-iltana ja tyttö oli ylitsevuotavan täynnä rakkautta. "Äiti sää oot kaikkein paras ihminen!" Hei keneltä muulta voit saada tuollaisen kommentin, joka tulee ihan vilpittömästi ja täydestä sydämestä! Eikä tietoakaan aiemmin päivällä sattuneesta tussitappelusta: Miete piirsi tahallaan pöytään tussilla (kahdesti) -> Toisella kerralla otin tussit pois -> Tyttö sai raivokohtauksen, pyyteli vuoroin anteeksi, huusi haluavansa tussit takaisin ja uhkaili, että jos ei saa tusseja niin puristaa minua!:)

Puheltiin siinä unta odotellessa kaikenlaista. Miete muistaa hyvin myös minun tyttönimeni ja nauroimme, voiko isillä olla tyttönimeä kun isi on kerran poika..."On sillä. Isin tyttönimi on Silmätikku."

Kerroin kuinka onnellinen olen, kun sain kantaa Mietettä masussani ja kuinka ihana päivä se oli kun hän syntyi. Miete pohdiskeli masussaoloa ja kysyi: "Luulitteko te ensin että sieltä tulee koira?".

Lapseni on puhelias, voimakastahtoinen, herkkäkin. Olen onnellinen, että olen äiti ja musta tuntuu, että elän elämäni parasta aikaa. (Vaikka kaikki ei ole lähelläkään täydellistä.)

12 kommenttia:

 1. ihana miete <3 repesin noille lausahduksille silmätikusta ja koirasta <3 <3 <3

  mä kuvailisin arttua samoin kukn sä mietettä. se uhmaa ja kiukuttelee, riehuu ja hölmöilee, ja sitten se sanoo "sinä olet kaunis äiti" <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä irtoo kyllä mielenvikast läbändeeriä;) Saapahan nauraa:) Ihania nuo meidän mussukat!

   Poista
 2. Ihanasti aina kerrot Mietteestä <3
  Kaunis tuo uimapuku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elena:) Täytyy yrittää kirjoitella näitä pieniä arjen tunnelmia ylös, niihin on niin kiva sitten jälkeenpäin palata:) Uimapuku on minustakin tosi nätti!

   Poista
 3. "Luulitteko te ensin että sieltä tulee koira?". Ihana Miete! :D

  VastaaPoista
 4. Ihana tyttönen? Saanko udella, että haluaisitko joskus hannkia neidille sisaruksen vai onko perheenne jo koossa. Itse olen ainut lapsi ja minulla on todella läheiset välit vanhempiini. Itsellänion kuitenkin kaksi lasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa udella:) Vaikka pientä vauvahaaveilua välillä pukkaa, niin kyllä se taitaa tähän yhteen "vauvaan" jäädä. Mies vaihtaa liukkaasti puheenaihetta kun alan ideoida sopivia nimiä Mietteen pikkusiskolle- tai veljelle;) Eipä nää aina niin helppoja ja yksiselitteisiä ratkaisuja ole, mutta mainittakoon että mieheni on minua huomattavasti vanhempi, naiselle ei siinä iässä vauvan saanti olisi enää edes mahdollista:)

   Poista
 5. Voi elämä kuinka kaunis uimapuku! Ja noi jutut tässä iässä on kyllä vaan niin parhaita <3

  VastaaPoista
 6. Tuli oikein hymy huulille, kun luin <3

  Meillä on se (vähän vaan sysiruma..) popin uv uikkarihaalari ja ajaa asiansa rannalla :) Kylpylään ostin biksut Tirpalle. "äiti, saanko mä ne biknikit" :D

  VastaaPoista
 7. Olipas ihana postaus ♥

  Varsinkin nuo Mietteen pohdinnan ja sutkautukset saivat hymyilemään :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kommentteja! Mistä ne aina näitä repiikään.. ;)

  VastaaPoista