sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Kylien kylä


Kangasalan Saarikylillä on jokseenkin täydellinen ulkoilupaikka. Vai mitä sanotte mahdollisuudesta hiihtää järvenjäällä tai vuokrata retkiluistimet ja mennä vartavasten luistelijoille varattua jäärataa pitkin kevätauringon ja vitivalkoisen lumen ympäröimänä. Lapsille on tehty liukumäki ja varattu lainapulkka- ja liukuri. Napakelkkakin löytyy. Ulkoilun päätteeksi voi paistaa makkarat nuotiolla. Parin tunnin aikana ehdittiin kevättalvesta nauttivien ihmisten lisäksi nähdä kolme kissaa, muutama koira ja hevossafari.


Kiva kun koiranpentukin alkaa olla sen ikäinen, että viihtyy jo pitempään ulkona, eikä kylmäkään vaivaa kevätaurinkokylvyssä! Tälläiset ulkoilutilanteet ovat samalla hyviä harjoituksia sosiaalisten taitojen ja tottelevaisuuden suhteen. Hyvin koira totteleekin niin kauan kun taskustani löytyy kinkunpalasia... Keväällä olisi tarkoitus mennä Aatoksen kanssa pentukouluun, opitaan varmasti molemmat siellä paljon uusia taitoja.


Tällä kertaa Miete malttoi luistella vain muutaman minuutin. Hyvin tyttö kuitenkin pysyy luistimien kanssa pystyssä ja parhaimmillaan "luistelee" jopa kaksi metriä ihan itse;)


Reissun jälkeen meillä kaikilla oli hyvä mieli, punaiset posket ja savunhajuiset vaatteet. 1 kommentti: