lauantai 2. maaliskuuta 2013

Roses, birds and dots

Kevät ja kodin laittaminen kuuluvat yhteen. Kuinka sitä vaan joka kevät rakastuukaan uudelleen raikkaisiin ja hempeisiin väreihin. Koska lääkekuuri on vasta alkanut nujertaa pitkään jatkunutta poskiontelontulehdukseksi äitynyttä flunssaani, ei ole juurikaan oman kameran kanssa tullut heiluttua. Onneksi on netti(kaupat). Tässä muutama kuva, jotka romanttisen sisustuksen ystäville aiheuttavat herkästi sydämentykytystä ja rahanmenoa...










PiP Homen astioita tekisi mieleni keräillä, mutta intoa jarruttelee hyvin rajallinen kaappitila. Kuvat ovat Sokoksen nettisivuilta, sillä sarjan tuotteita on vastikään tullut kivijalkaliikkeisiin myyntiin. Stockmann tarjoaa tuotteita myös nettikaupan puolella, tosin valikoima on aika suppea.





Hobby Hallin kuvastosta bongasin tarjouksesta (2 kpl 17,90, norm. 24,90) kauniit Kastehelmi -tuikkukipot jollaisia olen mielinyt (mikä sana!) jo pitkään. Harmi vaan etteivät vaaleapunaiset vaihtoehdot ole tarjouksessa. Toisaalta kauniin keväisen kokoelman saisi noillakin väreillä aikaan.


Ja lopuksi vielä uuh iiihanat PIP Home -päiväpeitot Jotexilta. Kovin ovat hinnakkaat, mutta toisaalta tuntuvalla alekoodilla jompi kumpi tekisi mieli tilata Mietteen sänkyyn. Tällä hetkellä on voimassa kampanja -25% kalleimmasta tuotteesta.


Upeita ovat muutkin PiP:n petivaatteet. Roses and Dots -kylpy- ja käsipyyhkeet tilasinkin meille äskettäin kaikille omissa väreissä. Mies sai tietenkin vaaleansinisen pyyhkeen, vaikka ei kai tuota siltikään voi kovin maskuliiniseksi sanoa;)

Kevään aikana mulla on ollut sisustusprojektin alla oikeastaan jokainen huone (eli 3 h + k + wc). Tänään haetaan Mietteelle Ikeasta uusi sänky, ja Mietteen huoneesta on tulossa sisustuspostaus jossa taidan pyytää samalla teiltä lukijoilta vähän vinkkejä seinämaalin/tapettien suhteen.

Leppoisaa lauantain jatkoa!


(Stockmannin ja Sokoksen linkit ovat affiliate-yhteistyökumppaneitten mainoslinkkejä)

5 kommenttia:

  1. oi ihania ihania pippejä, keväällä pitää kyllä olla värejä ja kukkia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä kun menee tekemään postauksen, niin entistä enemmän tekis mieli tehdä hankintoja:)

      Poista
  2. Ihania kaikki! Lintukupit olisin niin kivoja kesään:)

    VastaaPoista
  3. Ihania!
    Minullakin on iskenyt hirveä sisustuskuume, en vain tiedä mistä sitä alottaisi :D

    VastaaPoista