sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Välikausi korkattu


Eilen aloimme valmistautumaan kevään tuloon. Pakkasin talvikamppeita pois, ja kevään ulkovaatteet ja -asusteet (joita on jälleen kerran kertynyt ihan liikaa) levitetiin iloisesti pitkin Mietteen huoneen lattiaa. Tyttö sovitteli vaatteita innoissaan. Välillä minä olin päiväkodin täti, ja lipasto sai toimittaa päiväkodin naulakon virkaa...Aika toimiva ratkaisu, vai mitä:)


Aamupalaksi valmistin tänään "terveyspommin": marjoja, kaurapuuroa, maitoa ja cashew-pähkinöitä. ("Minä lakastan kashjuupähkinöitä!"). Pentikin pieni tarjotin toimittaa ruokailualustan virkaa.


Tämän näköisissä tamineissa lähdettiin lenkille. Potkupyöräilyn salat eivät olleet talven aikana unohtuneet, ja isin kanssa Miete on jo muutamaan otteeseen pyöräillytkin. Housut ovat Lindexiltä, takki Cirafin (äidin mielestä ihana, Mietteen mielestä "liian harmaa"). Keltaiset saappaat ovat löytö Stadiumista. Tosi raikkaan näköinen asukokokonaisuus mielestäni!


Kohdattiin matkan varrella vähän lumisempiakin maisemia, ja päädyimme urheilukentälle jossa oli valtavan isoja matalia vesilätäköitä. Nauroimme Mietteen kanssa katketaksemme, kun Aatos uiskenteli lätäkössä ja "joi kulavettä".

En ehtinyt bloggailemaan Hullujen Päivien tarjonnastakaan mitään. Tein sinne lyhyet täsmäiskut viikolla, ja lauantaina kävimme siellä Mietteen kanssa yhdessä. Itselleni ostin vähän kosmetiikkaa ja alusvaatteita, salikengät, sekä yhden ihanan merihenkisen neulemekon (+ sovittamatta Filippa K:n farkut jotka eivät istuneet yhtään, eli jos koko 32/34 kiinnostaa (vastaa mielestäni hyvin kokoa 40) niin laitapa viestiä niin myyn ne mielelläni eteenpäin.) Mietteelle löytyi yksi mekko ja t-paita, niistä en kuvia ehtinyt vielä napata.

Ehkä paras hullarilöytö oli kuitenkin lähes neljäsataasivuinen romaani, jossa on yksissä kansissa Pekka Töpöhännän parhaat seikkailut. Miete jaksaisi kuunnella vaikka kuinka monta lukua putkeen, ja tämä onkin ensimmäisiä ns. kuvattomia kirjoja, joita olemme lukeneet. Miete on aivan ihana eläytyessään kirjan tarinoihin. "Poliisien pitää viedä Monni ja muut tuhmat kissat vankilaan, eikä Pekka Töpöhäntää saa ikinä kiusata!"

13 kommenttia:

 1. Upea takki, ei arvaisi Cirafiksi ulkonäöstä :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo takki, en oo käyny kattooka!!

  VastaaPoista
 3. Hieno asukokonaisuus =) Meillekin ostettiin potkupöyrä. Nyt aiotaan vähitellen opetella sillä potkimaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloa harjoitteluun:) Meillä aluksi tepsuteltiin sen kanssa, mutta nyt menee ajoittain jo aika vauhdikkaastikin!

   Poista
 4. Todella söpö takki (ja Miete :)

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen asu minunkin mielestäni.
  Cirafilla on mielestäni ihan nättejä vaatteita muutenkin.
  Söpis Miete:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään Cirafin vaatteista. Joka mallistossa on aina jokin ihan superihana juttu, tänä vuonna se on ainakin tuo takki:) Sisävaatteita en ole tainnut kevättarjonnan osalta vielä vilkaistakaan...

   Poista
 6. Tuo takki on ihana. Minä kans ihastuin, mutta oma 3-vuotiaani ei sitä halunnut. Toisesta kaupasta löytyi sama takki värikkäänä + fuksian punaisilla housuilla....se sitten kelpasi :). Ihania nämä pienet tyylilyylit ;-)

  VastaaPoista