torstai 9. toukokuuta 2013

Enjoy your meal*Teki mieli pyhien kunniaksi kokkailla jotain kivaa. Lautaselle päätyi täytetyt paprikat, joiden täytteen tein valmiiksi jo aamulla. Ulkoilun jälkeen ei tarvinnut kuin täyttää paprikat ja laittaa ne hetkeksi uuniin.

Juustokakun tein edellisenä iltana jääkaappiin hyytymään. Aamulla lisäsin mangopinnan ja ennen h-hetkeä Miete koristeli kakun.

Pakko muuten hehkuttaa, miten halpa ruokakauppa Lidl on! Ostin ison kasan lihaa, kalaa, kanaa, kasviksia  ja perus ruokatarvikkeita ja juomia, ja lasku jäi viiteen kymppiin. Esimerkiksi tuorejuusto, jota käytin sekä pääruuassa että jälkkärissä maksaa Lidlissä 99 senttiä. Muualla hinta on lähemmäs kolme euroa...Ja entäs noi paprikat: iso kasa suippopaprikoita maksoi alle kaksi euroa, kun muistan maksaneeni jossain muussa kaupassa yhdestä paprikasta neljä euroa! Säästäminen on mukavaa:)

Käytkö sinä Lidlissä ostoksilla? Onko sulla jotain suosikkituotteita siellä?

* Enjoy you meal on lausahdus, jonka Miete tässä yhtenä päivänä tokaisi ruokapöydässä

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä. :)

    Mäkin tykkään, että Lidl on kyllä edullinen kauppa esim. Prismaan verrattuna. Mutta meillä vähän rajoittaa siellä käyntiä se, ettei sieltä vaan saa kaikkea mitä haluaa. Ja kahden lapsen kanssa käyminen kahdessa kaupassa on kyllä liikaa. :D

    Itse ostan sieltä ihan perustuotteita: kasviksia, maitoa ja leikkeleitä. Pakastetuotteista en sieltä välitä ostaa, vaikka olenkin niitä kokeillut useasti. Deluxe-sarjan Creme Brulee oli kyllä tosi hyvää. :)

    VastaaPoista
  2. Hyvää oli (ja koko juustokakku on jo syöty:)). Lidlistä ei tosiaan kaikkea löydy jos on mielessä joku tietty resepti tai ruokalaji minkä haluaa toteuttaa. Tuota creme bruleeta en olekaan ostanut, täytyy testata:)

    VastaaPoista