lauantai 4. toukokuuta 2013

Synttärikutsuille

Tänään mennään ystävän kolmevuotissyntymäpäiville. Perheessä on kolme lasta, joten arvaatte varmaan että leluja on (ainakin perheen äidin mielestä) ihan riittävästi. Ystäväni toivoikin, että toisimme kolmevuotiaalle tyttöselle jotakin joka kuluu käytössä. Myös omasta mielestäni muovailuvahat, askartelutarvikkeet, tarrat ja puuhakirjat ovat mieluisia lahjoja, eikä Mietekään ole toistaiseksi nirsoillut lahjojen suhteen.


Näin hienon paketin teimme yhdessä Mietteen kanssa:) Arvaatteko mitä sieltä löytyy? Näin jälkikäteen keksin, että tuosta muovipurkista saisi tosi kauniin jos sen lahjapaperin sijaan päällystäisi kauniilla kontaktimuovilla ja askartelisi siihen vaikkapa nimitarran. No, toisella kertaa sitten. Tiedän, että näistä katuliiduista on varmasti iloa synttärisankarille ja varmaan perheen muillekin lapsille.


Synttäreille Miete saa yllensä Pomp de Luxin vaatteita. Kauniit pinnit ovat Pitsihelmestä.

2 kommenttia:

  1. Ihana synttäriasu Mietteellä ja tosi kivat nuo pinnitkin! Meillä myös tuo Stella -tunika, roosana kylläkin ja on aivan ihana mielestäni!

    VastaaPoista
  2. Toi tunika ei sitten lopulta edes päätynyt neidi ylle, äidillä ei ole enää valtaa noihin vaatevalintoihin yhtä vapaasti kuin ennen;) Ihana tuo tunika kyllä on, roosana varmaan vieläkin ihanampi! Valitsin tuon keltaisen, kun neiti niin kovasti keltaisesta pitää:)

    VastaaPoista