keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Alekatsaus / Boozt

Vielä pieni alekatsaus Booztille:
Me eletään juuri nyt niin värikkäitten vaatteitten aikaa, että huomasin poimivani alekollaaseihin tosi syksyisiä sävyjä. Ai että kun näissä silmä lepää! MAT:n parkatakkia (-40%) saa myös violettina, mutta poimimieni asusteiden takia se olisi ehkä vähän too much... Rakastan noita Eccon kenkiä (-30%). Ne ovat kauniin malliset ja väriset ja näyttävät niin helpoilta jalkaan sujautettaviksi. Kumpa tuota samaa mallia olisi jatkossakin tarjolla ja eri väreissä. Tällä hetkellä lilan lisäksi on alessa mustat ja tosi kauniit konjakin sävyiset yksilöt. Olisivat nätit mielestäni pojalle.

Ja ei, meidän syksyssä ei nähdä lilaa, valitettavasti. Oli vaan pakko fiilistellä, kun rakentui niin kiva kokonaisuus pipoja myöten (ale-asusteet täältä).Nää vois tulla meille kaikki. Moonkidsin toppia (-50%) saa myös puna-valkoraidallisena. Meistä on Mietteen kanssa tullut toppien suurkuluttajia. Se tykkää nukkua ne päällä, kesällä toppi menee neuletakin kanssa ja talvella pitää toppi pukea joka kerta mekon tai tunikan alle. (Itseasiassa neiti on vaatimassa toppia myös t-paidan alle ja minä olen koittanut selittää että se ei ole tarpeen:)).

Nukkumisesta puheenolleen voin suositella lämpimästi Holly's-merkin kalliita (nyt -40%), mutta tosi laadukkaita ekopuuvillavaatteita. Mietteellä on yksi mekkomallinen yöpuku, se on mielettömän pehmoinen eikä ole mennyt miksikään pesussa/kuivausrummussa. Jos raaskisin, käytettäisiin meillä myös merkin toppeja ja pikkareita, mutta hiukan on hintataso yli budjetin.

Mikähän noissa Petit by Sofie Schnoorin vaatteissa (-40%) viehättää? Laita paitaan rusetti ja Rouva Säleikkö tykkää. Jotenkin noi vaan huutelee tuolta ylärivistä että me ollaan tosi pehmoisia ja ylellisiä ja alessa. Ja älä unohda noita baltsuja, menetit jo pikkurillisi meidän tossuille, nyt me viedään koko käsi...Ja ettei nyt ihan synkistelyksi mene, niin loppuun vielä pulahdus järveen. Noi on kaikki niin ihania! Jos mulla olisi vauva, niin toi MAT:n punainen pilkku-uikkari olisi ihan täydellinen. Mietteelle näistä valkkaisin ehdottomasti tuon Petit Bateaun sinisen setin. Mielettömän nätti ja raikas! Tällä hetkellä neidillä on käytössä yksiosainen uimapuku, mutta en mä kyllä pikkulasten bikineitäkään vastusta, söpöjähän ne vaan on. Uima-asut (Klik!)ovat kaikki puoleenhintaan, ja muitakin värivaihtoehtoja on tarjolla.

blogiyhteistyö/Boozt

2 kommenttia:

  1. kivoja värejä! Tuo mini a turen takki on aika ihana. Nuo sofie schonoorin tossut on kyllä ihania ja tosi laadukkaita.

    VastaaPoista
  2. Jostain syystä vetoaa muuhunkin tuo takki, musta tuntuu että olen vähän takkifriikki:)

    VastaaPoista