keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Satakymmenen

Kohta ei paineta enää satakymmenen lasissa, vaan ryhdytään kesäloman viettoon ja hiljennetään vauhtia. Mulla tuntuu kuitenkin olevan satakymppi mielessä kun teen ostoksia vaatekaupassa. Koon 110 välikausivaatteet kun näyttäisi olevan jo valmiina -niitä siis päästään käyttämään joskus vuonna 2014:)

Tämä postaus ei muuten voisi vähempää sopia tähän helteiseen päivään. Huhhuh sentään, hiki tulee kun katsookin noita vaatekerroksia!




Reiman Fairie-takki on tuore alelöytö, Popin housut ostettu ajat sitten -alesta nekin.
Molemmat koossa 110 cm.

On kai sanomattakin selvää, miksi ihastuin takkiin:
hiippahuppu! sydänheijastimet! väri! malli!

(Mainos: Reiman takkia on tarjolla myös Reimashopissa alehintaan 41,40 € ja alekoodilla KIITOS310513 saat vielä kesäkuun ajan -10 € pois ostosten loppusummasta.) 


10 kommenttia:

  1. Voihan nenä, näissä sun kuvissa tuo takki näyttää tosi hyvältä, eikä 31,30 olisi paha... Ärsytys! Ei meilläkään oo takille tarvetta ennen ens kevättää, onkahan se pakko nyt haalia varastoon viemään tilaa!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, Reiman kuvissa kun katsoo vaan nopeasti takkia edestä päin, ei sen malli oikein hahmotu edukseen...Eikös se niin mene, että jos tekee löydön niin ostaa sn sitten isommassa koossa jos ei nykyhetken tarvetta ole;)

      Poista
  2. Tuo on kyllä ihana takki, jos oikeesti olisi tarvetta niin ostaisin heti. Ostin jemmaan Reimalta toppatakin ja -housut ensi talveen ja ne tais olla jo kokoa 116, ja sitä kokoa ei tuolla näkynyt enää olevan jäljellä. Voi olla että nuo topat on vielä reilut ensi syksynä mutta mennee ainakin joulun jälkeen varmaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla et joku muukin jemmailee vähän reilumpia kokoja:)

      Poista
  3. Takki on kaunis ja se on tunnettu tosi asia, että aina jo heinäkuussa alkavat syksyn mallistot ja vaatteet kiinnostaa :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos vinkistä ja koodista! Tilaukseen meni täälläkin. Livekaupoissa en olekaan tuota takkia enää nähnyt, mutta hankintalistalla on ollut. Tarpeeksi suuria prosentteja odottelin :). On se vaan nätti!

    Ihana oli myös aikaisempi kirjoituksesi 3,5-vuotiaastasi. Meillä on 3v ja 3kk vanha neiti, aika samalainen hänkin. Sain myös vinkkejä lapsen harhauttamiseen kiukun iskiessä. Onko sulla kootut uhman taltutus neuvot? Jaathan meillekin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että vinkki oli hyödyllinen ja kiitos kivasta kommentista:) hah, enpä tiedä olenko oikea henkilö kirjoittamaan uhmantaltutusneuvoja, mutta sen verran hauska postausidea, että laitan asian hautumaan...:)

      Poista
  5. Meillä on myös reiman vaaleanpunainen takki, hieman eri malli ja tilainkin siihen vielä myös harmaat housut. Kiitos siis ale-koodista, täällä tuli hyödynnettyä se myös! :)

    VastaaPoista
  6. Meillekin tuli tuo ihana takki tänään mukaan Jesper Juniorin alesta <3 Olin jo melkein unohtanut sen, kunnes näin sen täällä :)
    Oli muuten mun mielestä vähän naftia mittaa tuo, jos joku muukn meinaa tilata :)
    Meillä on tyttö 95cm pitkä ja ostin koon 104cm ja tulee heti käyttöön.

    VastaaPoista