maanantai 1. heinäkuuta 2013

Always Kiss Me Goodnight (kesämakuuhuone)

Booztin 100 €:n lahjakortin arvonnan yhteydessä osa on esittänyt minulle postaustoiveita (kiitos niistä!). Sisustuspostaustoiveitakin on esitetty, ja tässä tulee pikku palasia meidän vanhempien makuuhuoneesta. Tämä onkin huone, johon olen kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan tyytyväinen. Hillitty beige/valkoinen tapetti huoneeseen saattaa ajansaatossa tulla, mutta toistaiseksi mennään näin.


Sängyn yläpuolella on Ideaparkin Minimanista ostettu uusvanha peili. Molemmin puolin sänkyä on Ikean yöpöydät ja valaisimet. Ikkunoita kehystää näin kesäaikaan hennot pitsiverhot (Ikeasta). Ikkunaa vastapäätä olevalla seinällä on liukuovikaapisto ja ovi.


Pellavalakanat ovat aleostos Hemtexistä. Tykkään niistä todella paljon. Ja ne saavat olla ryppyiset:) Tarkkasilmäiset huomaavat, että päiväpeitto on sama kuin Mietteen huoneessa. Kyllä vaan, ihastuin tuohon Pip Studion kuosiin niin palavasti, että onnistuin hyödyntämään jonkun "punaiset hinnat puoliksi" -alen Jotexilla, ja sain kohtuulliseen hintaan myös meidän sänkyyn tuon saman ihanuuden kesäpeitoksi.

Petauksessa tykkään, että pussilakanat saavat näkyä, ja päiväpeitto on suhteellisen pieni ja helppo käsitellä.


Aatoksen petikin mahtuu hyvin lattialle mamman viereen. Vaikka koira olisi kuinka väsynyt, se odottaa kunnes minä menen sänkyyn, ja käpertyy vasta sitten pesäänsä koisimaan.

Kuvassa oikealla puolella olen testannut yöpöydän paikalle tuollaista vähän korkeampaa Ikean (heh) kaappia. Sille ei oikein löydy kodistamme sopivaa paikkaa, mutta en raaskisi kaapista luopuakaan.


"Onko täällä mulle jotain kesälukemista?"


Sänkyä vastapäätä on Ikean kenkähyllykkö. Mitään isompaa lipastoa siihen ei mahtuisi.

Koruteline on Stockmannilta, käytössä vähän kokeiluluontoisesti (minä kun en koruja juuri käytä), ja saattaa päätyä Mietteen värikkäitä rihkamia palvelemaan.


Lipaston päälle on aseteltu Ikean kehyksiin Ikeasta alle eurolla bongattu kaunis juliste (halutessasi voit laskea montako Ikea-sanaa löydät tästä postauksesta).

Mummolta perityssä vanhassa Iittalan maljakossa komeili vielä kuvaushetkellä maailman kauneimmat pionit. Iso kiitos näistä anopille! Onneksi ehdin ikuistaa kukkien kauneuden kameralla.

Kastehelmi-tuikkuja meillä on myös kirkkaana ja omenanvihreänä, joten niitä voi vaihdella fiiliksen mukaan. Vaaleanpunaiset olisivat myös ihanat.


On tietenkin hyvin tärkeää, että myös lapsi mätsää sisustukseen;)


Loppuun vielä photoshopattu mutsi Ridge Forrester -leualla.

No, onko meidän makkarissa fengshuit kohdallaan?:) Mitä mieltä muuten olette: toimisiko hillitty tapetti pelkkänä tehosteena sängynpäätyseinällä, vai pitäiskö tapetoida koko huone?

8 kommenttia:

  1. On kyllä harmooninen makuuhuone :) tykkään! Ihania värejä, niin kesäinen ja raikas fiilis!! :)

    Sopis mun mielestä päätyseinälle ainakin tapetti, miksei koko huoneeseen... Tosin hyvä se noinkin on :) Oli varmaan toooosi paljon apua päätöksen teossa tästä vastauksesta ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Lara <3 Tää postaus olikin sulle omistettu:)just nyt ei oo mitään pakkimiellettä ton tapetoinnin suhteen, aika näyttää:) Mulla oli yksi täydellinen näytepala juuri sopivaa tapettia mutta en löydä kyseistä tapettia enää mistään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, mä vähän veikkailinkin sellaista ;) <3

      Poista
  3. Kivalta näyttää! Meillä on samanlaiset yöpöydät :) Ja samanlainen lamppu :)

    VastaaPoista
  4. Hieno! Itse tykkään tehosteista... Kaunista niin , että pakko olla kaikki feng suit kohdillaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Viime yönä maittoi niin pitkät yöunet, että eiköhän tuolla aika rauhalliset fengsuit ole ;)

      Poista
  5. Nättiä on ja varmaankin feng suit sitten kohdillaan ;)
    Mielestäni toimisi hyvin myös tehosteseinäkin.

    VastaaPoista