maanantai 19. elokuuta 2013

Askel kohti talvea -mutta minkähän värinen?

Nyt tulee tärkeä kysymys, toivottavasti osaatte auttaa:) Alla näette Mietteen tulevat talviasut, yksi kaksiosainen setti ja yksi haalari.

ASU 1


Kuva on vanha, joten pieni selitys lienee paikallaan. Takkina on siis tuo Racoonin kaunis sydäntakki, ja sen yhdistän tummanharmaisiin (takin resorin väri) toppahousuihin. Asusteiden(kin) määrän yritän pitää kohtuullisena, mutta varmastikin pääosaa näyttelee tuo viime talven suosikkipipo Pikku Stikkarilta. Talvirukkaset ovat Mini a Turen, hakusessa lisäksi laadukkaat mustat tai harmaat talvikäsineet. Toivottavasti saitte kokonaiskuvan huonosta otoksesta huolimatta.

ASU 2


Mini Rodinin haalarin kanssa mun ensisijainen visio on iloisen värikäs kirjoneulepipo (Reimalta on tulossa just eikä melkein täydellisiä), mutta toisaalta olisi kiva käyttää haalarin kanssa myös tuon ylemmän kuvan asusteita eli lilaa värimaailmaa.

Kysymys kuuluukin, minkälaiset kengät valitsen toppavaatteitten kaveriksi? Olisi suotavaa, että yhtä kenkäparia voisi yhdistää kumpaankin talviasuun. Ihastuin Anguluksen kenkiin jotka ovat malliltaan lähes identtiset Mietteen viimetalvisten kenkien kanssa. Kengät ovat nahkaa, niissä on lämmin villavuori ja lapsen on helppo itse pukea ja riisua ne - ja niitä on tarjolla useissa eri väreissä.

Eli siis mikä väri?




Ihan ensimmäisenä ajattelin tätä vaihtoehtoa. Musta peruskenkä ei vie jalkoja alta (mikä on toisaalta ihan hyvä ominaisuus kun kengistä puhutaan), mutta olisi selkeästi käytännöllisin ja helpoin pitää siistinä. Ei tuo asuun mitään extraa, mutta ei myöskään riitele minkään kanssa.



Näissä taas alkaisi olla menoa ja meininkiä. Herkullinen väri! Kenkäpari muodostaisi suloisen kokonaisuuden erityisesti yhdistettynä Panda-haalariin ja violetteihin asusteisiin. Sen sijaan Racoonin takin kanssa olisi ehkä jo liikaakin liilaa...Vai mitä olette mieltä?


Nämä voidaan tänä talvena unohtaa. Mielettömän kaunis, hempeä sävy, mutta eivät oikein mene minkään suunnitellun kanssa. Nämä kuitenkin vinkkinä hempeiden, murrettujen sävyjen ystäville:)




No entäs sitten nämä! Mielettömän suloiset. Jos ihan tunteella tekisin päätöksen, niin nämä lähtisivät tilaukseen. Mutta kuinkahan kauniina kengät mahtavat aktiivikäytössä pysyä..?


Nämä kaikki Anguluksen kengät (+ muutaman lisävärin) löydät täältä.
 

blogiyhteistyö/Boozt

35 kommenttia:

  1. Mä ottaisin mustat kengät :) SOpii kaikkeen ja on lopulta aina tyylikkäimmät, vaikkei sillä hetkellä tuntuis miltään kaikkien ihanien muiden värien rinnalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot kyllä ihan oikeassa, mut silti en saa silmiäni irti noista värivaihtoehdoista. Ja sit vielä toi L-E:n kommentti tuossa alla... Oon ihan kateellinen jo nyt noista hopeisista kengistä:D

      Poista
  2. Meillä on valittu tunteella ja nuo alimmat hopeanväriset ovat jo tulossa :D. Muista väreistä ei edes neuvoteltu kun tyttö sanoi haluavansa hopeiset tanssikengät ;).

    Eli ääni hopeisille ja varmaan kaikissa nahkakengissä käyttö näkyy ja saa mielestäni näkyäkin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä totta, että käytön jälki näkyy jokatapauksessa. Enpä tainnut viime talvena kertaakaan edes lankata neidin nahkakenkiä ja sen ovat nyt näköisetkin. Mutta voi ihanuus mitkä kengät teille on tulossa, oon kyllä samaa mieltä teidän neidin kanssa, että ne ovat todelliset tanssikengät:D

      Poista
    2. Aatteles kuule että niillä näköjään oikeasti voi tanssiakin :D. Just haettiin kengät postista ja on kyllä iiiiiiiik ihanat ihan äidinkin mielestä :D. Sanoisin ettei nuo muut värit kyllä pääse lähellekään. Ne on livenä just noin ihanat kuin kuvassa. Suosittelen :D.

      Poista
    3. Kävinkin jo sun blogissa kurkkaamassa kuvat, niin ihanat kyllä nuo hopeiset

      Poista
  3. Minusta nuo lilat ovat ihanimmat, vaikka mahtavat ovat myös hopeiset! :)

    VastaaPoista
  4. Mä antaisin ääneni mustille kengille, jotka kävisivät kaikkien asusteidenkin kanssa. Käytönjäljet mustista nahkakengistä saa hyvin peittoon lankilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin itsekin ajattelin, olisi helpointa jos ei olisi nähnytkään noita muita vaihtoehtoja:)

      Poista
  5. Itse ottaisin varmaan ihan vaan mustat. Sopis parhaiten takin kanssa. haalarin kanssahan sopis melkein mikä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustia ajattelin itsekin ihan ensimmäisenä, mutta menin tekemään tästä nyt elämää suuremman ongelman, enkä olekaan enää yhtään varma:) Toisaalta just tolle haalarille tekis hyvää joku väripilkku...

      Poista
  6. Meillä on monena vuonna ollut Bisgaardin hopeanväriset ja ainakin niissä väri on pysynyt hyvänä, tosin niissä pohja on hieman suojannut kärkeä kulumiselta. Viime vuonna kokeiltiin PomPomin hopeisia ja niistä hopeinen pinta alkoi kulua pois heti ekoilla käyttökerroilla. Pikkujaloista ja varmaan muistakin kenkäkaupoista löytyy hopean väristä lankkia, jolla pientä kulumaa saa kivasti peittoon. Meillä on pojalle tulossa nuo mustat Angulukset talveksi mustan haalarin ja mustavalkoisen pandapipon kanssa käyttöön.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, täytyykin katsoa vielä tuon merkin tarjonta, muistelenkin että niissä tulee kivasti kärkiin suojaa, mikä olisi kyllä käytännöllistä. En tiennytkään että on olemassa hopean väristä lankkia, kiitos siis siitäkin vinkistä. Olin ajatellut laittavani ihan vaan jotain väritöntä suoja-ainetta mutta eihän se tietenkään naarmuja peitä.
      Upea setti tulossa teidän pojalle!

      Poista
  7. Minä mieltäisin nuo lilat juurikin racoonin takin kaveriksi. :) Että sen puoleen, jos ne lilat innostavat eniten, niin ottaisin ne. Ja nuo hopeat on kyllä hienot! (ja olen itse taipuvainen käytännöllisyyteen, joten mustakin olisi oiva valinta). Mitä mieltä Miete on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan ne tosi kauniit, riippuu tietysti myös siitä että kuinka ne värit mätsää sitten luonnossa yhteen. Erittäin hyvä pointti kysyä käyttäjältä itseltään! Tyttö on vaan aina nukkumassa silloin kun mä aloitan nämä suuret pohdinnat;) Mutta täytyy tosiaan kysyä, veikkaan hopeisia:)

      Poista
  8. En osaa yhtään sanoa, mutta mieletön haalari tuo rodini <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! Jänskättää vähän että jääkö naftiksi kesken talven...

      Poista
  9. Mä oon kyl ihan ehdottomasti noiden lilojen kannalla! Musta vaikuttaa turhan kovalta väriltä noille kengille, ja hopeiset tosiaan voi mennä rumiksi käytössä. Lilat siis :)

    Ihanat asut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääni liloille:) Täällä ei olla yhtään yksimielisiä:D

      Poista
  10. Ehkäpä valitsisin mustat, jos tulee aktiivikäyttöön. Meillä on talveksi Bisgardin pronssinväriset saappaat, mutta ne ovat vain parempaan käyttöön tarkoiettu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkoi kiinnostaa nuo Bisgardit, täytyy tsekata valikoima ja sekoittaa päätään entisestään:)Nuo metallinhohtoiset sävyt ovat kyllä kauniita!

      Poista
  11. Itse tykkään hopeasta, meidän kaikki kesäkengätkin oli hopean värisiä ja sopivat sitten oikeasti kaiken väristen asujen kanssa yhteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hopeiset kesäsandaalit on <3 Ja sopivat tosiaan kaiken kanssa!

      Poista
  12. Vitsit , toi "käytännllinen " väri vois kotiutus meille kertaa kaks , tai ehkä hempeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, pitäiskö minunkin tilata samantien kahdet... No ei sentään:)

      Poista
  13. Varmasti vaikea valinta :) Mustat varmasti ovat käytännöllisimmän väriset, mutta kyllä nuo lilat vain ovat kauniit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä:) Täytyy nukkua yön yli, ja ehkä toisenkin...

      Poista
  14. Ottaisin hopeiset :) Meillä on ollut Bisgaardin vastaavat, ja tosin hyvin kestivät ihan päiväkotikenkinä. Taas viime talven lilat Angulukset puolestaan olivat heti naarmuilla samassa käytössä. Mutta niissä Bisgaardeissa varmaankin kärki suojasi.

    VastaaPoista
  15. En tiedä oletko jo tehnyt valinnan, mutta hopeiset on mun mielestä ihanimmat :)
    Näytin näitä myös tytölleni ja hän oli ehdottomasti hempeän vaaleanpunaisten kannalla :)

    VastaaPoista
  16. Ääni violetille. Mätsäisi tosiaan parhaiten Racooniin ja kannatan liloja asusteita pandan kanssa.

    VastaaPoista
  17. Joko tilasit? Kiinnostaa tietää mihin väriin päädyit vai kysyitkö Mietteeltä :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tilannut vielä:) Jäin noita Bisgaardeja miettimään toisena vaihtoehtona. Olin tuossa loppuviikon työmatkalla ja unohdinkin nyt viikonloppuna kysyä Mietteltä noista kengistä. Minäpä kysyn! Ja palaan kyllä blogissani vielä asiaan:)

      Poista