lauantai 19. lokakuuta 2013

Aletärpit Unelma Säleikön tapaan

Aleaika käy nyt kuumana. Nellyn tuotteita huikeiden aleprossien (jopa 85%) kera pääset kurkkaamaan tästä (koodilla VIPSALE näkee aletuotteet ja pääsee shoppailemaan jo ennen kuin ale virallisesti alkaa  maanantaina).

Boozdays ale on kiihtynyt, ja aleprosentit ovat 25 prosentista 70 prosenttiin. Keräsin kollaasiin hyvillä aleprossilla varustettuja ns. vaatekaapin kulmakiviä, eli helposti yhdisteltäviä klasikkovaatteita -kaikki kuuluvat sarjaan heti mulle kiitos (paitsi ehkä tuo kimalteleva minihame -vaikka tosi makea onkin).



Upea Sofie Schnoorin nahkainen iPhone-kotelo -50% (myös muita värejä)
 Espritin jersey-mekko -50% (myös muita värejä)
b.youngin trikootunikat -50% (useita eri värejä)
Vilan nahkatakki -50% (vielä muutama jäljellä koossa M ja L)
Mentorin nahkaiset nilkkurit -60%
Denim&Supply Ralph Lauren -50% (useita eri värejä)



Customized -neule sisältää cashmere-villaa ja silkkiä -50%
Saint Tropezin huivi -25%
Minuksen perus t-paita pienellä jujulla, valkoinen tai harmaa -50%
Klassinen nahkainen olkalaukku Adaxilta -50%, harkitse myös punaista tai konjakinväristä
Sofie Schnoorin näyttävä suojalaukku iPadille -50%
Vilan mekko -50%
2nd day hame -70%

Naisten -50-70 %:n aletuotteet pääset selaamaan suoraan tästä.


Ja tietenkin vielä kirsikkana kakun päälle jotain pienemmällekin prinsessalle:
Ticket to Heaven Rubber Rain -setti -50% (useita värejä)
Esprit Kidsin suloinen takki -25%

sis. mainoslinkkejä

8 kommenttia:

  1. Moi! Onko toi ticketin haalari toppahaalari kun mistää ei löydy tietoa?

    VastaaPoista
  2. Hyvä kysymys! Itse oletin automaattisesti sen olevan toppahaalari, mutta enpä uskalla 100%:sti luvata. Yritin myös googletella, mutta en saanut lisävalaistusta. Materiaaliltaan haalari on täysin identtinen esim. Racoonin toppahaalarien kanssa, joten siitä voisi päätellä myös tämän haalarin olevan talvikäyttöön.

    Toivottavasti joku huomaa tän kommentin ja pystyisi vahvistamaan asian!

    VastaaPoista
  3. Yritin soittaa booztille, mutta siellä ei puhelimeen vastaaja osannut suomea, joten puhelu loppui lyhyeen ;) ovh hintaa katsoessa luulisi että toppapuku mutta ei varmaa! Olisi ihana haalari mut pitää kaivaa tieto jostain että uskaltaisi tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka, mäkin soitin sinne ja vakuuttivat että kyseessä olisi talvivaate! :) Lisäsivät tosin että sen voi aina palauttaa jos ei ole tyytyväinen... Jos maksaa kortilla niin tuohon saa ilmaiset postikulut. Jos päädyt sen tilaamaan niin toivottavasti puku on luonnossa yhtä ihana kuin kuvassa!

      Poista
  4. Oi ihanaa, mun englannin kielentaito on niin huono, että ei siitä tullut mitään. Mut hienoa, eli puku tilaukseen :) ja kiitos

    VastaaPoista
  5. Tosta ticketin puvusta ei löydy netistä juuri mitään tietoa! Ärsyttävää! Tilasin semmosen kuitenkin kotiin, vaikuttaa hyvältä ainakin henkarissa roikkuessaan :D Vielä kun tietäisi haalarin vesipilarin yms. niin helpottaisi! Tilasin myös "mainostamasi" ticketin rubber rain setin enkä kyllä senkään vesipilareista tiedä mitään. Hyvältä sekin kuitenkin vaikutti, tuskin kuitenkaan kestää vesilätäkössä uimista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kirjoittaa tänne kommentti, kun törmäsin tähän viestiketjuun etsiskellessäni tietoa tuosta Ticketin Magal Suitista. Itsellä kanssa kyseinen puku on kaapissa. Puvun vesipilari on 5000 ja hengittävyys 5000 myös. Kysyin asian Ticketin asiakaspalvelusta. :) ajattelin kirjoittaa tänne, jos vaikka jotakuta kiinnostaisi.

      Poista
  6. Tilasin tuon saman Ticketin puvun lapselleni puolisen vuotta sitten. Nyt kun haalari on päässyt vihdoinkin käyttöön, olen alkanut epäillä, onko tuo ollenkaan talvihaalari. Haalari tuntuu todella ohuelta, ja olenkin laittanut fleecehaalarin alle jo melkein nollakelillä. Miten tuolla pitäisi pärjätä kovemmalla pakkasella? :/ Onko muilla kokemuksia?

    VastaaPoista