tiistai 15. lokakuuta 2013

Halensin syystärpit (sisältää salaisen aseen)

Mukavaa myöhäisiltaa! Ajattelin nostaa esiin muutaman oman huomioni kiinnittäneen vaatteen Halensin syysvalikoimasta. Halensilta löytyy aika ihania vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan -yleensä myös melko edulliseen hintaan.


Ihan ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi yksinkertaiseen ja huippuhalpaan tunikaan. Seuraavaksi ihastuin sen verran kovasti kuvan mekkoon, että neulemekkojen vannoutuneena ystävänä laitoin sen tilaukseen. Legginseihin tai farkkuihin yhdistettynä mekko tuo sopivasti asuun "sitä jotain" ja kelpaisi minulle mieluusti talven iltamenoihin.


Halensin laajasta farkku-housu-legginsivalikoimasta huomioni kiinnitti nuo slimmit farkut . Erityisesti ihastuin tuohon takana olevaan vetoketjuyksityiskohtaan. Tuon mallisia farkkuja en lyhyen rotsin kanssa yhdistäisi, mutta vastaavia malleja suosin paljon neulemekkojen/tunikoiden parina.

Jos nahkapökät kiinnostaa, niin valikoimista löytyy vaikka mitä! Itse valitsisin mahdollisimman klassiset, kuvan mukaiset nahkahousut, jotka yhdistäisin yksinkertaiseen valkoiseen t-paitaan ja vetäisisin asua pehmentämään pitkähelmaisen neuletakin ja muhkean huivin. Nahkahousukuumeeni senkun kiihtyy, mutta rehellisesti sanottuna en ole ihan optimaalisessa nahkahousukoossa tällä hetkellä;)


Halensilta löytyy myös upeita aitonahkaisia saappaita ja nilkkureita, mutta oma arkeni vaatii ehdottomasti myös saappaat, joiden huolto ja puhdistus on mahdollisimman vaivatonta. Keinonahallakin on paikkansa. Kenkäfriikkiharakka jumaloi noita kiiltonahkaisia versioita, mutta toteaa asteen verran asiallisemmaksi vaihtoehdoksi nuo mattapintaiset ystävät.


Ja sitten siihen salaiseen aseeseen: muotoilevat alusvaatteet! Sain jo yhden ystävän innostettua täysin näihin pikku huijareihin, joten kai minä kehtaan näistä täälläkin vinkata;) Oli aika jolloin nauroin kuvan kaltaisille "mummopöksyille". Ja tuli aika jolloin niitä kokeilin -ja jäin koukkuun. Erilaisille alusvaatteille on aikansa ja paikkansa, mutta esimerkiksi nuo vatsaa tukevat housuliivit ovat aivan ihanteelliset vartalonmyötäisten mekkojen alla -jos siis pikku huijaukselle sattuu tarvetta olemaan. Olo on heti hoikempi ja ryhdikkäämpi, ja vaatteet istuvat paremmin. Ja näin jälkiviisaana: kuinka kätevät nuo olisivatkaan olleet synnytyksen jälkeen!

Halensilla on monipuoliset ja edulliset valikoimat muotoilevia alusvaatteita -kaikki pehmytkudos polvista solisluiden korkeudelle saakka on muotoiltavissa! Nuo muotoilevat legginsit päätin tilata myös kokeiluun -lupaavat, että niillä saa alakropan yhtä kokoa pienemmäksi. Jos musta ei siis hetkeen kuulu, niin veri vaan on lakannut kiertämästä...

blogiyhteistyö / Halens

1 kommentti:

  1. Halensilta usein löytyy kaikkea edullista kivaa. Laatu sitten ei yleensä ole kovin hyvää. Tosin ei siihen hintaan nyt kovin huippulaatua ehkä pitäisikään odottaa. Tuollainen salainen ase ehkä pitäisi hankkia...

    VastaaPoista