lauantai 12. lokakuuta 2013

Highlights of The Weekend


1) Seuraavan matkan suunnittelu. Tällä kertaa ei ole kyse pelkästä lomamatkasta, vaan tarkoitus olisi yhdistää mukava matkakohde intensiiviseen aikuisten kielikurssiin. Ykkösvaihtoehtona on tällä hetkellä Malta. Jos jollakulla lukijalla on kokemusta aikuisten kielikursseista ulkomailla, olisi kiva kuulla enemmän! Kommenttiboksissa on tilaa:)

2) Sairastelu ei ole mukavaa. Epämääräiset flunssan oireet ovat sahailleen sisintäni jo useamman viikon ja tänään aion vihdoinkin marssia lääkäriin ja sanoa, että nyt riitti. Pitkittynyt flunssa ei todellakaan paranna oloa: ei pääse harrastamaan liikuntaa, tulee syötyä mitä sattuu...oravapyörä on valmis.

3) Miete oli kovassa kuumeessa tällä viikolla, mutta jos tämä päivä on kuumeeton, pääsemme huomenna mummolaan!

4) Ehdin torstaina pikaisesti piipahtamaan Hullareilla, mutta tänään olisi tarkoitus kiertää se vielä ajan kanssa.

5) Kroppa tuntuu tukkoiselta ja turvonneelta, ruokavalio on mitä sattuu, energiaa riittää pienen päänsäryn siivittämänä töihin. Olisikohan aika pitää itsestään vähän parempaa huolta? Harkitsen Paleo kickstarttia.* Tai vähintäänkin valmistan tänään värikkään salaatin.

*Jos Kaisa Jaakkolan blogi ja kirjat eivät ole entuudestaan tuttuja, suosittelen todella lämpimästi tutustumaan. Esikoistaan odottava Kaisa kirjoittaa myös Vauva-lehden alla Parsakaaliprinsessa-blogia.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus idea, vaikkakaan ei kivaa olla flunssassa... Sitä tuntuu olevan liikkeellä liikaakin. Niin ja onneksi vihdoin hullarit ovat ohitse.. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla:) Ja huoh, täällä flunssa senkun jatkuu...

    VastaaPoista