lauantai 26. lokakuuta 2013

Kauniita sisustuskuvia

... ei tosin omasta kodistani vaan inspiraation muodossa. 
Kuvat on napattu pinterestistä.
Oikeastaan koen tosi hyödylliseksi kerätä näitä omia silmää miellyttäviä sisustuskuvia yhteen.
Tällä tavoin on helpompi hahmottaa, mikä se oma maku oikein on.

Saatan ihastella jotakin korkeakiiltovalkoista ja krominhohtoista sisustusta,
mutta on hyvä tajuta, ettei se siitä huolimatta ole se oma juttu.

Mikä sitten on?


Vaalea sisustus. Olen ihastellut valkoisia huonekaluja ja sisustuksia pikkutytöstä asti (meidän keittiössä oli muuten myrkynvihreät kaapit kun olin lapsi, ja seinillä aivan sanoinkuvaamaton ruskea sävy...).

Vasemmanpuoleisessa kuvassa ihastuin siihen, että mulla meni hetki ennen kuin tajusin kuvassa olevan television! Kauniisti kätketty tuo televisio osaksi taulukollaasia. Haluaisin osata toteuttaa jotain vastaavaa omassa kodissani.

Oikeanpuoleisen kuvan tunnelman koen seesteiseksi ja kutsuvaksi. Myös perhostaulut kiinnittivät huomioni, meillä on samantyyliset (ikeasta), mutta valkoisissa kehyksissä. Musta väri toimii tosi kivasti...
 

Näiden kuvien perusteella sisustussilmäni kääntyy maalaisromantiikan puolelle, ylläolevissa kuvissa tosin viehättää yleistunnelma ja värimaailma, ei niinkään kaikki nuo yksittäiset mööbelit (kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa vai miten se nyt meni).

Onkohan noi liitutauluseinät jo "so last season"? Todennäköisesti, koska mä alan syttyä niille. Meiltä voisi löytyä eteisestä tai keittiöstä pikku seinäsuikale mustaa maalia varten. Ja saahan noita nykyään seinätarroina, voisi olla oikeastaan vielä kätevämpi.

Aiemmin en voinut sietää mustaa missään määrin sisustuksessani. Nykyään kaipaan sitä tuomaan ryhtiä sisustukseen. Yhtä paljon kaipaisin jotain kaunista, rustiikkista puupintaa, mitä ihailla. Tuo penkki on niin suloinen! Vastaavan tyylinen sohvapöytä on suuri unelmani.


Rakastan tuota makuuhuoneen värimaailmaa ja kontrasteja. Entä millekähän seinälle tuollaisen kauniin metallisen taulun iskisi?

Mä palaan illemmalla vielä blogin pariin yhden alevinkin kera, joten kannattaa pysyä kuulolla:)

1 kommentti: