torstai 24. lokakuuta 2013

Osta vain se kaikkein ihanin...Noudatin kiltisti omaa sääntöäni, ja ostin vain sen kaikkein ihanimman, vaikka meinasin kyllä aavistuksen seota kun piipahdin Jämsässä Nelly Nallessa. Kauppa on täynnä vaatteita juurikin sellaiseen hempeään ja romanttiseen makuun. Merkkivalikoima on vakuuttava (ja huoh, ei ihan siitä edullisimmasta päästä!): Mayoral, iDO, Creamie, Billieblush (ent. Elle)... Ihania merkkejä, sävyjä, yksityiskohtia!

Hypistelin useampaakin ihanuutta, mutta lopulta päädyin kauniiseen Billieblushin trikoomekkoon. Sain tingittyä hinnasta pois -20% ja sama ale näyttää olevan voimassa myös verkkokaupan puolella koodilla syyssiivous. Mekko on melko pientä mitoitusta, itse valitsin Mietteelle mekon koossa 5Y -108cm. Vielä ei olla mekkoa sovitettu, mutta veikkaan että se on juuri sopiva, korkeintaan hihoissa on vähän extrapituutta.


Onko tää sustakin ihana?:)

9 kommenttia:

 1. On ihana!! Mutta Billieblush ei ole entinen Elle, vaan aivan uusi, viime keväänä lanseerattu merkki, joka tuli edelliskeväänä lopetetun Ellen tilalle. Saman firman (CWF) merkkejä ovat kylläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarkennuksesta, näin se myyjä varmaan selittikin:)

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis mekko, on todellakin ihana.

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko on todella kaunis!
  Ihailinkin sitä jo aiemmin Kultahippu-blogissa. :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihana :) Houkuttaisi käydä ostoksilla...:)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset ihasteluista :) Latetaan sitten sovituskuvaa seuraavalla kerralla...

  VastaaPoista