keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Olohuoneen tyynyt ja tunnelmat


Poikkesin työmatkalla Pentikin tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä. Siellä sattui olemaan ystävämyynti, ja jo aiemmin ihastelemani varpustyynyliinat olivat alennuksessa: Hyvä syy napata ne mukaansa!


Mulla ei ole koskaan ollut näin väritöntä sisustuskautta. Olen aina tykännyt valkoisen ja tumman puun liitosta, mutta suosinut jotakin selkeää tehosteväriä siinä rinnalla. En oikein osaa mieltää beigeä ja harmaata tehosteväreinä, mutta juuri nämä värit miellyttävät silmääni tällä hetkellä eniten.


Varpustyynykokoelmaa täydentävät kivasti tänään H&M:n paketissa saapuneet Je t´aime -tyynyliinat, alesta nekin.


 Meidän koristetyynyillä on itseasiassa ihan funktiokin: Mietteen huvia on raahata niitä pitkin lattioita ja työnnellä niitä sohvan selkänojan taakse. Ja sen ovat sitten näköisiäkin, ruttuisia ja paukuroilla:)


 Eipä tämä ollut yhtään hullumpi tapa viettää iltaa. Polttelin kynttilöitä ja siirtelin tyynyjä sohvalta toiselle...


...ja samalla sain meidän Aatoksesta muutaman aivan ihanan otoksen.


Tuo meidän kirjahylly on mun murheenkryyni. Sen väri on liian punertava ja se on muutenkin liian hallitseva. Ja jotenkin vaikea järjestää nätiksi kun noita lasisia moduuleita on niin paljon. Taidan tehdä erillisen postauksen ja pyydellä vähän sisustusvinkkejä sen suhteen. Tekisi mieli myydä pois koko hylly, mutta mitä ihmettä mä keksisin siihen tilalle...


Näihin tyynyihin ja tunnelmiin...Hyvää yötä!

10 kommenttia:

 1. Kaunista on ja mukavan rauhallinen tunnelma. Maalaa/maalauta kirjahylly valkoiseksi tai ihan tummaksi.
  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo maalaushan olisi ihan looginen vaihtoehto mutta ammattilaisella maalauttaminen on varmasti tosi kallista ja omat taidot (lue:kärsivällisyys) ei oikein riitä...

   Poista
 2. Ihania kuvia :) Onko Aatoksella panta sisälläkin? Eikö se ole hankala koiran nukkuessa? Meillä ei nimittäin ole koskaan käytetty koirilla sisällä pantoja niin sillä kyselen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kyllä Aatoksella aika usein on panta sisällä, eipä se näyttäisi herraa häiritsevän:)

   Poista
 3. Ihanan rauhallisen näköistä ja nuo kivituikut ja kastehelmet on vaan niin ihanat :D Niin ja joo, tyynytkin on kivat :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää :) Katselin pitkään ihastellen tota kuvaa missä toi kirjahylly on, ja mietin kuinka kaunis ja teidän sisustukseen soveltuva se on! Sitten luin että se on sulle murheenkryyni :D Mun mielestä se on ihana, mä tykkään (joten ainakaan vieraan silmiin ei näytä pahalta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kommentti:) Ja tavallaan tuo voisi sopiakin mutta joku tossa olohuoneen kokonaisuudessa tökkii, oon tuota hyllyäkin roudannut seinältä toiselle... Täytyy laittaa joskus parempaa yleiskuvaa niin ongelma hahmottuu paremmin!

   Poista