sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tällainen on kiva päivä


 Jos pitäisi kuvata sellaista peruskivaa päivää, mistä jää hyvä mieli, niin tämä päivä voisi olla sellainen. Aamulla sai nukkua pitkään ja  aamupalan jälkeen teimme rauhassa lähtöä koirapuistoon.


Koirapuiston jälkeen kävimme ruokaostoksilla. Kotona valmistin ruuaksi kanan rintafileitä, riisiä ja fetasalaattia. Helppoa ja hyvää ruokaa! Meidän "en tykkää kanasta, lihasta enkä kalasta" tyttömme yllätti positiivisesti ja söi reippaasti lautasensa tyhjäksi haarukkaa ja veistä käyttäen (tästä taidosta kaikki kunnia menee kyllä päiväkodille).

Jossakin vaiheessa, Mietteen leikin lomassa, minä ehdin vetäisemään pienet päikkäritkin. Ai että kun teki hyvää! Kyllä tämä pimeys vaan väsyttää, joten nukkuminen jos mikä on ihanaa tänä vuodenaikana:)

Ääntä meille kyllä mahtuu, välillä tuntuu että ihan päätä alkaa särkeä, kun Miete pälättää / laulaa / kiljuu taukoamatta. Neiti harjoitteli myös käsilläseisontaa ja muksautti päänsä seinään. Mietteen tapauksessa voi kuitenkin vaan olla tyytyväinen, että niitä omia kehon rajoja kokeillaan: Tyttö kun on pääsääntöisesti aika varovainen motoristen taitojen suhteen.


Teimme tänään myös kakkutikkareita (hyvät ohjeet täältä). Ajattelin valmistaa niitä Mietteen synttäreille, joten pitihän sitä yksi harjoituserä tehdä.


Näin suloisia niistä tuli!

Illalla kävin vielä ihanan happirikkaalla lenkillä Aatoksen kanssa. Yritin vähän hölkätäkin, mutta meillä on koiran kanssa vähän eri käsitys sopivasta lenkkeilyvauhdista. Vauhtia alkoi virrata pentuun vasta siinä vaiheessa kun kotitalo alkoi häämöttää edessä:) 

Nyt mä lähden jatkamaan iltapuuhia ja valitsemaan neidin kanssa iltasatukirjaa. Kuulostaa siltä, että siellä on leegoleikit isin kanssa täydessä vauhdissa. Ja vielä muistutuksena, että edellisen postauksen alekoodi on voimassa keskiyöhön saakka!

6 kommenttia:

  1. Tuo Reiman takki on kyllä niin kaunis päällä. Minun esikoisella on tuo sama nyt käytössä ruskeana ja kevääksi on ostettu vaaleanpunainen jemmaan :D
    Iski makeanhimo kun katsoo noita tikkareita, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, myös se ruskea on tosi suloinen! Harmi vaan, että takki on niin naftia mitoitukseltaan. Tuo Mietteen takki on kokoa 110, enkä usko että takki menee enää keväällä, vaikka muutenhan tytön vaatekoko on 104.

      Poista
    2. Joo on kyllä naftia, ainakin kun vertaa muihin Reimoihin. Meilläkin on nyt 110 takki ja hihat on just eikä melkeen. Kevääksi onkin onneksi 116 oottamassa :)

      Poista
    3. Ihan samat kokemukset täällä! Meillä n.97cm pitkällä tytöllä on käytössä koko 104cm, eikä valitettavasti varmaan mene enää keväällä :( Jos teidän 110cm on tulossa jossain vaiheessa myyntiin, niin olisin siitä kiinnostunut ;)

      Poista
  2. oi, nuo tikkarit näyttävät tosi hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hurjan makeita ne ovat, mutta onpahan kerrankin herkku, josta minullekin riittää vain yksi kappale, eikä edes tee mieli rohmuta enempää;) Maku muuten parani vielä, kun olivat jääkaapissa yön yli. Mutta parasta noissa on kyllä se, miten söpöiltä se näyttävät :D

      Poista