perjantai 15. marraskuuta 2013

Kauniit pikku hyllyköt

Olemme asuneet nykyisessä asunnossamme jo yli vuoden, ja vasta nyt porattiin kylpyhuoneen seinään ensimmäiset "pyyhekoukut". Kylppärissä ei siis ollut valmiina koukkuja, ja tähän saakka ollaan sinnitelty rumilla ja huonoilla imukuppisysteemeillä. En vaan ole halunnut tuhota kaakeleita ennen kuin olen varma että mieleinen systeemi löytyy...

Ja kuinka ollakaan, vihdoinkin meidän pikkuiseen wc-kylpyhuone-kodinhoitohuone-tilaihmeeseen löytyi tosi nätti ja edullinen hyllykkö käsipyyhkeitä ja kylppäritarvikkeita varten.


Ja pitihän tuosta hyllyköstä vinkata teille heti tuoreeltaan, sillä voisin kuvitella sen olevan suloinen ratkaisu myös lasten huoneen sisustuksessa. Naulakon voisi asentaa vähän alemmas, jolloin koreissa voisi säilyttää pikku tilpehööriä, ja koukkuihin laittaa roikkumaan vaikka lempparimekko ja kauneimmat korut. Naulakon ovh on 75 €, mutta nyt se sattui vielä sopivasti olemaan tarjouksessa neljällä kympillä.


Ihastuin kovasti myös toiseen naulakkoon, joka on kooltaan tuota ylempää naulakkoa yli puolet pienempi. Tällaisen voisin huolia ihan mihin huoneeseen tahansa! (Ja suunnittelenkin sille parhaillaan paikkaa meidän olohuoneeseen:))  Tarjouksessa on tämäkin hylly hintaan neljäkymppiä (ovh 60 €).

Miete kävi muuten tänään tutustumassa koko viikon hartaasti odottamaansa temppukouluun, eikä ollut pysyä jumppapöksyissään. Tyttö oli aivan liekeissä, ja ensikommentit olivat, että tunti loppui liian pian ja hän haluaa mennä heti huomenna uudestaan. Tästä taisi tulla meille uusi perjantai-illan perinne! Jos asustelet Tampereen seudulla ja etsit lapselle mukavaa liikuntaharrastuspaikkaa, suosittelen tutustumista perheliikuntakeskus Hippaan.

Nyt meillä aloitetaan iltapalatouhut ja avataan telkkari kun Vain Elämää pärähtää ruutuun. Mukavaa viikonloppua sinulle siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti