sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Mietteen mekot

Kuten olen usein todennut, Mietteen perusvaatteisiin kuuluu mekko ja legginsit tai sukkahousut. Juhlamekkoja on nykyään maltillisesti, koska aika vähän tulee tilaisuuksia käyttää niitä. Parhaimmillaan kaunis mekko toimiikin minusta sekä arjessa että tarvittaessa myös useimmissa juhlatilaisuuksissa.

Kausivaatteet pinoan aina laatikkoon kaapin perukoille, joten sivuutan (yhtä huikeaa löytöä lukuunottamatta) kesämekot ja esittelen nyt tyttöseni syys-talvikauden mekot.


Ehdoton lemppari on H&M:n edullinen raitamekko. Se on vaan täydellisen värinen ja mallinen, ja siihen on helppo yhdistellä useita kaapista löytyviä alaosia. Bogin pinkki frillahelmainen mekko kuuluu myös kestosuosikkeihin.


Mekkojen määrä on mielestäni käyttöasteeseen nähden ihan hyvin mitoitettu. Äskettäinen täsmäisku Lindexille kasvatti mekkovarastoja kolmella kappaleella, toisaalta noilla Seppälän mekoilla on tuskin enää montaa käyttökertaa edessään.


Phister&Philinan upea neulemekko on viimetalvinen alehankinta, jota neiti pääsee toivottavasti tänä talvena ahkerasti käyttämään.Billieblushin mekkoa olen kaavaillut Mietteen synttärijuhla-asuksi (ellei hän ihan välttämättä vaadi pukeutua koiraksi...). Ja pakko oli nostaa tässä vielä esiin ihana kirppislöytö, Gymboreen suloinen leppäkerttumekko. Voidaan todellakin puhua löydöstä, sillä jäin aikanaan ilman kun tätä nettikaupassa kuolasin, ja nyt se tuli eteen tismalleen sopivassa koossa ensi kesää ajatellen.

Alkuperäinen mekkohaaste löytyy Riikan blogista, ja siinä haastettiin kertomaan montako mekkoa teiltä löytyy (kesämekot mukaan lukien). Jemmavaatteet tosiaan jätin ihan aikataulullisistakin syistä kuvaamatta ja joku yksittäinen mekko saattaa majailla pyykkikorissa. Tähän postaukseen mahtui mekkoja 17 kpl, joten onhan niitä.

Haastan itseni pysyttelemään tässä määrässä, tai etten ainakaan kauheasti yli vetäisi... Lisäksi olisi kiva tutustua uusiin merkkeihin. Monista blogimaailman suosikkimerkeistä ei meillä ole vielä mitään kokemusta. Näin tytön äitinä täytyy vielä todeta, että onhan tuo mekkojen maailma vaan hurmaava, eikä tämä suloisten kuvioiden, tyllihelmojen, rusettien, frillojen, pilkkujen ja iloisten raitojen aika loppujen lopuksi niin kauan kestä. Nautitaan siis näteistä mekoista!

10 kommenttia:

 1. Oi tuo popin sydänmekko.. koska tuollainen on ollut myynnnissä.. meilllä siitä ne sukkahousut ja paita/tunika.. tuo on niin ihana kuosi.. ihania mekkoja muutenkin teillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin ihana! Saman sarjan sukkikset on meillä myös:) Tulikohan noi myyntiin joskus alkusyksystä jos oikein muistan?

   Poista
 2. Mäki tykkään pukea tytöt mekkoihin, Sophiellakin on nuoresta iästään huolimatta varmaan parinkymmenen mekon kokoelma, joskin osa on jo pieneksi jääneitä. :) Minusta ne on monikäyttösiä, kauniita vaatteita. Ja yleensähän tytöt vielä tykkää niihin pukeutua, joten ei oo yksin äidin maniaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko oot tehnyt mekkopostausta? Olisi kiva kurkata niitä mekkoja:)

   Poista
  2. En muuten ole, pitääpä jossain vaiheessa ottaa työn alle! :)

   Poista
 3. Ihania mekkoja Mietteellä! tykkään etenkin noista mekoista missä on Lindexin, H&M:n ja Popin samassa rivissä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo on kyllä tosi kaunis trio mihin kiinnitit huomiota, taitaa sijoitua mullakin lemppareitten kärkeen.

   Poista