tiistai 12. marraskuuta 2013

Meikkivoide: panosta tai pihistä


Mä olen käyttänyt jo pitkään meikkivoiteena Lancomen Teint Miraclea. Se on riittävän peittävä, mutta myös tarpeeksi ohut koostumukseltaan.  Ostin mielenkiinnosta kokeiluun kehuttua Lumenen CC-voidetta, ja pakko kyllä sanoa, että en olisi uskonut löytäväni mun suosikilleni näin hyvää ja edullista haastajaa!

Sävytkin osuvat täydellisesti yhteen: Lancomelta mulla on käytössä sävy 01 natural light, talvi-iholle se on täydellinen ja kesällä sekoitin joukkoon vähän tummempaa Vichyn BB-voidetta. Lumenen CC-voiteesta valitsin sävyn medium.


Googlettelin tarkat hinnat tähän postaukseen, ja huomasin että Sokoksen verkkokaupassa Lancomen voide maksaa 54,00 €. Lumenen CC-voide on normaalihinnaltaan 16,50 € ja Sokoksella alessa nyt vain 12,90 € (sekä verkko- että kivijalkakaupassa). Vaihtamalla Lancomen Lumeneen säästän lähes neljäkymppiä! Sillä saa vaikka Mietteelle uuden mekon;)

Lumene Color Correcting Cream Meikkivoide: Ainutlaatuinen, viimeisintä teknologiaa oleva, 6-IN-1 tuote on kevyt ja silti täydellisen peittävä meikkivoide. Se levittyy tasaisesti ihoa myötäillen peittäen ja tasoittaen ihon epätasaista väriä ja punoitusta. Yhdellä tuotteella useita ominaisuuksia, kätevä ratkaisu kuluttajille jotka arvostavat helppoutta, nopeutta ja käyttömukavuutta. Lopputuloksena on puoli-matta, virheetön ja sileän näköinen iho. Levitä meikkivoidetta päivävoiteen päälle joko sormin tai meikkisienellä.

Lancome Teint Miracle -meikkivoide: Täydellisen ihon valo ei heijastu vain ihon pinnalta, vaan se heijastuu myös syvemmältä ihosta. Lancôme selvitti tämän jokaiselle iholle tunnusomaisen värin antavan valon alkuperän ja teki siitä tiedettä. Innovaatio: Aura-Inside -teknologia luo uudelleen ja tehostaa ihon omaa luonnollista valoa. Ihonväri kirkastuu välittömästi ja iho näyttää virheettömältä. Sisältää ihonväriä puhdistavan sinisen pigmentin ja ihonväriä kirkastavan vaaleanpunaisen pigmentin. Meikkivoide, joka valaisee ihon SK 15. Öljytön. Ei tuki ihohuokosia.


Kumpaan sinä kallistuisit? Muita hyviä meikkivoidevinkkejä 30+ iholle?

 hinnat ja tuotekuvaukset: Sokos

7 kommenttia:

  1. Minulla on tuo cc kaapissa odottelemassa kokeilua :) ykkönen on edelleen Lumenen meikkipuuteri. Se vaan on niin helppo ja nopsa. Kriiseihin löytyy vielä saman merkin seerumimeikkivoide, josta olen tykännyt tosi paljon. Ei voi kun todeta, että Lumene rocks!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen meikkipuuteri on kyllä tosi hyvä, mun on vaan vaikea saada sillä tarpeeksi ohutta pohjaa. Tuota seerumimeikkivoidetta voisikin kokeilla seuraavaksi! Lumenella on kyllä loistavia tuotteita, yksi mitä en koskaan vaihtaisi on kulmakynä, myös ihan mielettömiä luomivärihankintoja on tullut tehtyä Lumenelta tässä vuosien varrella.

      Poista
  2. Mulla on menossa kolmas tai neljäs tuubi Lumenen CC:ta ja olen aika myyty. Sävy Light sopii mun ihan kalpeaan naamaani hyvin. Voide pysyy moneen muuhun saman hintaluokan meikkivoiteeseen verrattuna siistinä koko päivän jne. Olen sen verran nuuka, etten voisi ajatella laittavani meikkivoiteeseen kuin korkeintaan pari kymppiä. En siis ole koskaan edes kokeillut mitään kovin kalliita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa hyvältä! Mulla on vasta muutaman päivän käyttökokemus, joten kiva kuulla että tuote miellyttää pitkään:) Mulle meikit on niin tärkeä osa elämää (heh), että nyt kun iän myötä hutiostosten tekeminen on jäänyt, olen valmis tarvittaessa panostamaan vähän enemmänkin. Toisaalta, tavoite on nimenomaan se, että löytäisin täydellisen tuotteen mahdollisimman edullisena vaihtoehtona. Esim. Diorilta ja Estee Lauderilta teen jonkin verran kosmetiikkahankintoja, mutta (EL:n ripsaria lukuunottamatta) nuo tuotteet ovat aivan mielettömän riittoisia ja toisaalta niin hyviä, etten kaipaa siihen muuta rinnalle!

      Poista
  3. Nuukana varmaan Lumenen puoleen, jos käyttäisin meikkivoiteita. Vannon mineraalimeikkien nimeen enkä varmaan enää koskaan vaihda takaisin tavan meikkeihin. Lopputulos on aivan upea eikä iho tunnu meikatulta. Suosittelen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kun oppisikin käyttämään noita mineraalimeikkejä. Olen täysin vakuuttunut, että ne olisi paras vaihtoehto, mutta jotenkin en vaan ole oppinut niitä ottamaan aktiivikäyttöön. Mitä merkkiä suosittelisit? Mulla on sellainen aloituspakkaus jotain mineraalimeikkisarjaa (nimeä en nyt muista), mutta täytyy myöntää että aktiivikäyttöön siitä paketista jäivät pelkästään laadukkaat sudit:)

      Poista
    2. Käytän BareMineralsin tuotteita. Olen kokeillut myös kotimaista Flow-kosmetiikan meikkipohjaa, mutta se ei ihan miellyttänyt. BM:n tuotteilla iho ei jää ihan mattapintaiseksi, vaan hohtaa himmeästi. Mineraalimeikkien käyttöä täytyy hiukan harjoitella, kun meikki pyöritellään sudilla kasvoille ja kerroksia lisätään sitä mukaa mitä peittävämmän lopputuloksen haluaa. Kannattaa opetella! BM:n tuotteita myy ainakin Sokos, mutta ihan sikahinnalla. Kun löytää oikean sävyn niin suosittelen tilaamaan Feelunique.comista. Hinnat on puolet halvemmat ja ilmainen kotiinkuljetus.

      Poista