tiistai 19. marraskuuta 2013

Tossut ne tyttösen tiellä pitää

Jos shoppailuvinkit eivät tällä erää kiinnosta, niin huomaathan edellisen postauksen, jossa on vähän juttua meidän arjesta. Nyt halusin kuitenkin tulla vinkkamaan Booztin kenkäalesta:  suurin osa kengistä myydään pois vähintään -30 % alella (koskee myös naisten ja miesten kenkiä). Koot näistä näyttävät tuttuun tapaan hupenevan vaihdilla. Viimeksi kun vinkkasin teille Sofien tossuista, ne myytiin loppuun ennen kuin pääsin omaa tilaustani naputtelemaan:D No, sainpahan lisäaikaa miettiä, mitkä sisätossut meille seuraavaksi tulee.

Tein vain pari poimintaa valtavan kenkätarjonnan joukosta. Kannattaa siis katsoa muutkin jalkineet läpi -kivoja talvikenkälöytöjäkin saattaa vielä tehdä.


Vinkki numero yksi: Kauniit kullanväriset kävelykengät ensi kevääksi. Metallinhohtoisten lastenjalkineiden trendi senkun jatkaa marssiaan, joten nämä ovat taatusti hitti vielä keväälläkin. Ja parastahan on se, että kengät käyvät oikeastaan kaikkien vaatteitten kanssa, ja jopa pinkin päälle vannova pikkuprinsessakin yleensä osaa arvostaa kullanhohtoa;)


Kaikki Sofien tossut eivät näyttäneet olavan alessa, mutta nämä, vähän pienemmälle kaduntallaajalle tarkoitetut nahkatossut lähtevät nyt hyvään alehintaan. Malli käy kivasti niin tytölle kuin pojalle.Noita Anguluksen pinkkejä Mary Jane -henkisiä tossuja olen ihastellut jo pitkään. Harmi etteivät ne näytä irtoavan alehintaan :/ Mietteen kullanväriset Sofien tossut ovat jäämässä pieneksi, ja Mietinkin, toimisivatko nuo Anguluksen tossut sopivina seuraajina. Edellisiä tossuja ollaan käytetty hoitotossuina ja muskaritossuina, ne ovat olleet käytössä juhlamekkojen kanssa, laivamatkoilla ja kesäaikaan muutaman kerran ulkonakin. Samaa monikäyttöisyyttä haen seuraaviltakin tossuilta, sillä silloin voi sanoa, että ne ovat hintansa väärti.

Huomaattehan myös, että Racoonin vaatteissa on -20 %:n ale, ja esimerkiksi tuota Mietteenkin kaapista löytyvää suloista sydänneuletakkia on vielä jäljellä koossa 92 ja 98 (huom, reiluhko mitoitus). Mun oli tarkoitus bongata Mietteelle ensi talveksi Racoonin ale-toppaa, mutta taisi käydä niin, että sopivaa kokoa on enää turha metsästää.

Sellaiset olivat tälläkertaa virtuaaliaskeleet kohti Booztin alejuttuja ja ihanuuksia:)

blogiyhteistyö / Boozt

2 kommenttia:

  1. Noi kultaiset kengät on kyllä söpöt! :)

    VastaaPoista
  2. Ozbabyn verkkokaupassa on Racoon -40%.Kannattaa käydä pikaisesti katsomassa.Löysin sieltä omille tytöilleni täksi talveksi ihanat haalarit.

    VastaaPoista