keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Ihana yöpuku mammalle kans!

Halusin vielä nopeasti vinkata näistä kivoista Espritin yökkäreistä/kotoiluasuista kun huomasin, että niistä on koot aika nopeasti huvenneet.  (Tässä postauksessa fiilistelin lasten yökkäreitä.)Tykkään kovasti!!!

 blogiyhteistyö / Boozt

Mulla menee loppuviikko työreissun merkeissä, ja viikonlopuksi on luvassa kivoja juttuja kuten teatterireissu koko perheen voimin. Blogin pariin palaan viikonlopun aikana, mutta Facebookin "joulukalenteri" päivittyy joka päivä. Alla FB:ssä julkaistu kuva kaikkien muidenkin päänsäryksi... 

Ton asukokonaisuuden lisäksi mun silmiin muuten sattuu tuo kuvien taustalla oleva siniseen taittuva väri!!! Miksi ihmeessä Picasalla ei saa tehtyä enää valkopohjaisia kuvakollaaseja??

2 kommenttia:

 1. Tuosta sydänyöpaidasta tulee mulle jotenkin ihan supermies mieleen. Supermum - tykkäisin kyllä jos paketista kuoriutuisi! :D

  Edelliseen viitaten, mä oon ihan pulassa sukkisten kanssa. Viime talvena ostin ison kasan sukkiksia, joita E ei sitten käyttänyt, kun aina piti olla farkut tai leggarit. Nyt en sitten päivittänyt varastoja ollenkaan, ja eikös nyt sit pitäis olla joka päivä sukkikset!! Mut voisin vaikka vannoa, että jos nyt meen sukkiksia kasan ostamaan, niin varmaan taas mieli muuttuu... Koitetaan nyt pärjätä parilla, pitäis varmaan alkaa ahkerammaksi pyykkäriksi ;)

  Ja en ole varmaan muistanut onnitellakaan. Paljon, paljon onnea 4-vuotiaalle Mietteelle ja äidille myös <3

  VastaaPoista
 2. Heh, mulle ei tullut tästä kyllä mitään supermies-viboja, mutta mikä ettei, hyvä asu supermammalle:D Ei se muuten ihme ole, ettei sukkikset aina miellytä, jotenkin vois kuvitella että leggisin on letkeämmät päällä.

  Niin ja kiitos onnitteluista <3

  VastaaPoista