tiistai 10. joulukuuta 2013

Must have -raidat

Ootte ehkä huomanneet, että meillä tykätään sukkiksista. Valikoin Blogger Shoppiin muutamia Meltonin sukkiksia ja ykkössuosikeiksi nostan hauskat mustavalkoraidalliset sukkikset, jotka sopivat moneen tyyliin. Ja jotka tekevät tyylin:)Särmät raitasukkikset korostavat entisestään Phister & Philinan hempeitä tunikoita. Meiltä taitaa kaapista löytyä useampikin hempeä ja hillitty tunika -nyt vaan herättelemään niitä talveen uudella pakkasenpirteällä sukkahousuparilla!


Lasten vaatteissa toimii kahden, tai miksei useammankin leikkisän kuvion yhdistelmä. Tähtihameen (Me Too) ja raitasukkisten liitto on veikeä! Sydänpaita (Name It), pinkki hame (Nova Star)  ja söpöt raitasukkikset muodostavat minusta ihan täydellisen virheettömän asukokonaisuuden.


Musta Little Piece -tunika raidoilla asustettuna sopii tyylilyylille. Enää puuttuu hempeän vaaleapunainen tai räväkän pinkki koriste hiuksiin, ja tässä on asu, joka menee niin arkeen kuin juhlaan. Entäs sitten tuo Ralph Laurenin pinkki neulemekko - se on kuin karkki!

Raitarakkausterveisin <3 p="">


Kaikki tuotteet löydät Blogger Shopista / blogiyhteistyö Boozt

1 kommentti: