maanantai 3. maaliskuuta 2014

Kevätvermeet


Mietteellä ei ole kevääksi yhtään haalaria, mutta kaksiosaisia settejä löytyy useampia. Pärjättäisköhän me niillä? Kuvan setti on ainoa uusi hankinta tulevaan kevätulkoiluun. Molon takin tilasin Babyshopista, housut ovat edullinen löytö H&M:ltä. Harmi etten ottanut takista yhtä kokoa reilumpaa, mutta toivotaan ettei tule mitään megalomaanista kasvupyrähdystä ja takki menee tämän kevään.

 

Paikassa nimeltä jemma onkin pipoja joka lähtöön. Nopsu Popsulta tilasin tuon ruusukepipon. En huomannut  tilata sitä trikoisena, mikä oli tarkoitukseni, joten valitettavasti sitä ei välttämättä pääse käyttämään ihanan raitatakin kanssa. Veikkaan, että pitkään palvellut me&i:n sammakkopipo nousee ykkössuosikiksi tulevanakin välikautena.


Takki on kyllä niin kaunis kuin kuvan perusteella saattoi arvatakin. Herkullisen värikkäällä linjalla siis jatketaan, kunhan puputyttö luopuu talvikuosistaan...


Pupuhaalari on meidän ensikosketus Molon ulkovaatteisiin, ja täytyy sanoa, että nyt ymmärrän merkin suosion. Haalari on ohut ja notkea, mutta lämmin, täynnä heijastimia ja muutenkin kaikkia yksityiskohtia myöten liikkuvan lapsen käyttöön kehitelty. Pupukuosi on herättänyt kovasti ihastusta. Eräs nainen totesi, että tuosta haalarista tulee hyvälle tuulelle! Olen samaa mieltä: värikäs haalari pupunkorvahattuineen on todellakin ollut kaivattu piristysruiske tämän talven harmauteen. Kuvan Molon Rabbit -kuosia on muuten alessa täällä.

Postaustahtini jatkunee hitaammanlaisena ennalta määrittelemättömän ajan, joten jos meidän kuulumiset kiinnostaa, kannattaa seurailla blogia myös Facebookin puolella. Sinne on matalampi kynnys postailla pieniä juttuja arjen kiireiden keskellä.



Mukavaa viikkoa!

sis. mainoslinkkejä / Babyshop

12 kommenttia:

  1. Ihana tuo teidän talvihaalari :) Meilläkin molot käytössä, mutta arat värit vaan ja sen puoleen oon vähän kyllästynyt pukuihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pupuhaalari on kyllä kaikkien aikojen suosikki, varmasti tulee ensi talveksikin samalta merkiltä hankittua puku. Toivottavasti silloinkin on yhtä ihanat kuosit :) Arat värit ei kyllä oo paras valinta jos kelit on tätä nykyistä tasoa...

      Poista
  2. Nättejä vaatteita kevääksi! Meilläkään ei ole haalaria, ei ollut viime vuonnakaan kuin talonmaalaus haalari :D poika nyt itse tahtois haalarin, mut mä epäilen vahvaasti, et se jäis käyttämättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välikautena kaksiosainen on kyllä ihan toimiva ja helpottaa kerrospukeutumista:) Täytyyhän pikku remonttireiskalla toki talonmaalaushaalari olla :D

      Poista
  3. Ihania vermeitä. Meillä puputakki on herättynyt ihastusta ja samoin Molon fiery coral haalari on saanut jopa vanhan postimiehen kommentoimaan, että kaikilla lapsilla pitäisi olla noin näkyvät ja hienot haalarit =) Samasta kevättakista olen haaveillut mutta eilen päädyin kotiuttamaan softshell-takin caicos värisenä ja se kyllä vei sydämen kauniilla mintun sävyllään. Tosi pientä mitoitusta nämä ovat, eli tarkkana saa olla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain kuvitella miten kauniisti mintunväri sopii teidän neidille! Harmi tosiaan tuo nafti mitoitus, tykkään muutenkin että takki saa olla vähän reilu.

      Poista
  4. Niin ihana tuo pupu-kuosi, kun vielä jostain löytyisi sopivaa kokoa meille jemmaan….
    myös toi raitakuosi on kivan näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea pupun metsästykseen ;) Toivottavasti sopiva koko löytyy! Eiköhän niitä käytettynäkin vastaan tule lähempänä ensi talvea...

      Poista
  5. Mistä noin kauniita heppa pipoja saa?
    Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdinkin kokonaan linkittää heppapipon, joten hyvä kun kysyit! Pipo on Pim Pam -merkkinen, vain mielikuvitus on rajana noissa pimpamin pipoissa...:)

      Poista
  6. Hei, joko pinninauhan voittaja on arvottu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvon viikonlopun aikana :) LUPAAN!!! Pahoittelen että on hiukan venähtänyt tämä arvonta-aikataulu...

      Poista