lauantai 22. maaliskuuta 2014

PDL tilaustyllihame Pomp de Lux, sukkahousut Racoon, paita Benetto, keijunsiivet lahja serkkutytöiltä

Miete odottelee vaatekutsuja alkavaksi.

Pomp de Luxin kevätmallisto 2014. Ja mun tilaus tuttuun tapaan kollaasien muodossa. Luottovaatteina Hannover-legginsit ja paita (kuvan hametta en tilannut), jotka menevät kotiasuna, yökkärinä ja tietenkin yhdisteltynä muihin pompin vaatteisiin. Pompin sukkisten laatuun olen myös ollut tytyväinen, ja pitsikuvioisille vaaleanpunaisille sukkahousulle on takuuvarmasti käyttöä. Kesäksi hankin harkiten t-paitoja, kuvan höyhenpaita oli sen arvoinen:) 

Pompin yöpuvut kuuluvat niin ikään Mietteen vaatekaapin luottovaatteisiin, joten kesäksi piti saada ihana unensininen setti. Villinä korttina tilaukseen lähti harmaa jumpsuit.


Aatos on ihana kun se nukkuu. Nyt se vinkuu parhaillaan pihalle. 
Heippa:)

2 kommenttia:

  1. Itse kävin pari viikkoa sitten Pompin kutsuilla. Aivan ihastuttavia vaatteita on nyt kevät/kesämallistossa, mutta iso harmitus, että tositosi monista vaatteista oli haluamani koot/värit loppuneet jo. Tuo höyhenpaita on superihana, tilasin omille tytöille keltaisen ja persikan sävyiset. Olin muuten tosi yllättynyt, kun esittelijä kertoi äitien tilaavan itselleen vaatteista tunikoita ja housuja 152-koossa :-o Itse olen 172cm ja todentotta, ne 152 kokoiset trikoiset housut oli mielettömän hyvännäköisiä päällä ja jopa pituus riitti enemmän kuin hyvin! :) Olisin niiiiiiiin halunnut itselleni ne musta/kulta-raitaiset, mutta nehän oli loppuunmyyty.... Syksyllä pitää olla nopeana, jos vastaavia tulee mallistoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin yritin saada kutsut heti kauden alkuun, koska arvasin että koot joistakin suosikeista hupenevat vauhdilla. Meille oli kokoja ihan hyvin, ainoastaan tuo t-paita piti ottaa kokoa isompana kuin oli tarkoituseni. Heh, mullekin tuli mieleen niistä pöksyistä, että ne sopisivat monen aikuisenkin päälle:) Tykkäsin niistä trikoisista housuista kovasti, mutta jätin kuitenkin tilaamatta. Mulla on nyt jotenkin väririkas kausi meneillään, ja vaikka nuo pompin vaatteet ihania ovatkin, himoitsen kovasti raikkaita kevätvärejä. Syksylle täytyykin sitten hyvissä ajoin varata kutsut ihan heti kauden alkuun:)

      Poista