maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisloma


Miete on pääsiäisloman aikana käynyt molemmilla isovanhemmillaan, saanut kaverin yökylään (ja tämän ansiosta nukahtanut ensimmäistä kertaa elämässään ilman aikuista siinä vieressä!), pyöräillyt, leikkinyt kissanpentua ja maakotkaa, käynyt isin kanssa käärmenäyttelyssä, suuttunut minulle koska en osannut askarrella tarpeeksi hienoja käärmeitä, löytänyt olohuoneen sohvatyynyn alta kukon muniman munan ja epäillyt vahvasti että se on aikuisen piilottama, syönyt ison keon mämmiä ja valtavasti suklaamunia, käynyt metsäretkellä ja syönyt nuotiomakkaraa, jumpannut äidin kanssa, kuunnellut repeatilla JVG:n Huominen on huomenna -biisiä, katsellut lastenohjelmia ja leikannut saksilla lukemattoman määrän paperisilppua.


takki Pomp de Lux, pipo ja tumput Mini Boden, huivi ja legginsit Lindex, *kengät Crocs


Mummo oli rairuohon sijaan kasvattanut herneenversoja. Aivan ihana idea! 
Ohjeet herneenversojen kasvatukseen löydät esimerkiksi täältä.


Miete on ylpeä pinkistä juomapullostaan.

*mainoslinkki

6 kommenttia:

  1. Ihana suloinen Miete <3.

    Ps. Itse suljin ainakin toistaiseksi Omenankukkia blogin, kun ei tullut kirjoiteltua sen tyylisiä juttuja tällä erää. Kirjoittelen nykyään Kilojen viemää blogia, jossa on elämäntaparemonttiin liittyviä juttuja lifestyle tyyliin. Tervetuloa kurkkaamaan! eloajailoa-johanna.blogspot.fi. Eihän sinulla muuten ole mitään laihdutus/liikunta/ravitsemus juttuihin liittyvää blogia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HIrmu kiva juttu, että tulit vinkkaamaan uudesta blogistasi! Itselläni ei aika riitä treeni/painonhallinta-blogiin, aikeissa olisi tosin niistäkin asioista välillä kirjoitella ihan tässäkin blogissa. Tuntuu vaan ettei aika ja energia meinaa riittää... Tulen ehdottomasti seurailemaan blogiasi, se on ihan parasta motivointia ja vertaistukea myös oman elämäntaparemontin suhteen!

      Poista