torstai 26. kesäkuuta 2014

Stailattu, romanttinen tytön huone


Kotimme on tällä hetkellä myynnissä. Epäilen että myyntiaika tulee olemaan pitkä. Hyvä puoli on se, että saadaan vielä nauttia kauniista kodistamme -ja Mietteen suuresta huoneesta. Ja joka viikko on pakko siivota näyttöä varten, huoh... Luulenpa, että tulevaan uuteen kotiin sisustusinspiraatio lähtee pitkälti Mietteen tämän hetkisestä huoneesta. Me tehdään meille tytöille (ja Aatokselle) oikein suloinen pikku pesä jonnekin:)

Ylä- ja alakuvassa on näkymä ovelta tytön huoneeseen. Oikealle puolelle jää kiinteä vaatekaappi.


Ikean sohvasängyssä on ihanat Pip Studion tekstiilit, ja Pipin Early Bird tapettia laitoin myös Ikean krumeluurikehyksiin (ehkä vähän too much...). Uusvanha valkoinen kaappi on unelmieni täyttymys -uudessa kodissa se tulee pääsemään olohuoneeseen kunniapaikalle. Tällä hetkellä siinä säilytetään leluja ja kirjoja, mutta leluista olisi tarkoitus tehdä reilusti karsintaa ja pärjätä jatkossa vähän pienemmällä säilytystilalla. Olenkin ovelasti yrittänyt ujuttaa äänekkäimmät lelut Mietteen isälle... Pinkki matto on Ikeasta, loput ihanuudet Pitsihelmestä.


 Sänkyä vastapäätä on lipasto, jonka päällä komeilee tuo useasti blogissa nähty kaunis nukkekoti.


Tauluhyllyllä on lisää lintutapettia kehystettynä. Hyllyn alla on normaalisti nuken syöttötuolia, kehtoa, leikkikeittiötä ja kaikenlaista rojua...Nyt stailausta varten vein jonkin verran tavaraa autotalliin. Jännä kyllä, eipä niitä ole ehditty edes kaivata! Vähemmän on enemmän taitaa päteä myös lelujen suhteen.


Kiinteistönvälittäjä ohjeisti, että lapsen huoneessa saa olla värejä ja leluja. Niinpä jätin esille pirtsakat nukenvaunut ja asettelin pehmokoirat sievästi koriin.


Pöydän ääressä on hyvä piirrellä ja askarrella. Ja yleensä pöytä siltä näyttääkin. Oma monitoimiprintterini majailee normaalisti pöydän alla yleisilmettä rumentamassa, mutta stailauksen ajaksi sekin on roudattu piiloon. Pellavaverhot ovat alelöytö Pajutilalta, lisäksi verhotangossa roikkuu Greengaten sydännauhat.


Oho, huoneen nurkkaan oli jäänyt valkoinen kori, johon heitellään piirustuksia. Nyt sekin on piilotettu kaappiin. Minusta huone on niin kutsuva, että voisin vaan lekotella tilkkupäiväpeiton päällä ja nauttia huoneen rauhallisesta tunnelmasta.

Sellainen oli stailattu versio Mietteen huoneesta. Kiva kun kävitte:)

10 kommenttia:

 1. Tosi kaunis huone!
  Tuo päiväpeitto on oikea karkki! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana stailaus :) vaikka pahoittelut että joudutte muuttamaan.

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Ikävää (?) että joudutte muuttamaan. Meilläkin on nyt tuota tapettia, sain sinun blogista idean siihen, kiitos :) Tosin meillä ei stailaus ole vielä edes alussa...Ajatuksissa kylläkin/vasta
  -minna

  VastaaPoista
 4. Kovasti odotan uutta postausta! Olen seurannut blogia alusta alkaen ja tämä on parhaimpia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ilahduttavasta kommentista :) Blogi on kovasti mielessä ja paljon olisi postattavaa, mutta tällä hetkellä tuntuu vaan aika olevan vähän kortilla. Toivottavasti kiireet jossain välissä hellittää :)

   Poista
 5. Täällä myös jo kovasti odotellaan teidän kuulumisia :) Ihanaa syksyä teille!

  VastaaPoista