torstai 5. helmikuuta 2015

Kuvia tasan viisivuotiaastaMietteen 5-vuotissyntymäpäiviä vietettiin joulukuussa, olisi varmaan korkea aika julkaista pari kuvaa mun isosta tytöstä. Kuvat olivat nopeita räpsyjä, joihin en ehtinyt panostaa ollenkaan. Harmittaa vähän, kun keksin vasta jälkikäteen, että pianon ääressä olisi saanut visuaalisesti kiehtovia kuvia Mietteestä mustavalkoisessa mekossaan. Nyt tyttö ei oikein malttanut siinä äkkiseltään poseerata.

Tärkeintä on kuitenkin se, että Miete sai juhlia ensimmäisiä kaverisynttäreitään, ja paikalla oli viisi ihanaa ystävää. Miete myös sanoi moneen kertaan, että hänellä oli aivan mahtavat synttärit! Ei siis haitannut, että "energinen" äiti haki K-kaupasta valmiina kaikki tarjoilut ja ohjelmanumerotkin plagioin suoraan sieltä sun täältä.


Synttärimekon olin ostanut jo paljon aiemmin Lindexin -70 % alerekistä, onneksi se kelpasi tarkalle tytölle. Mustavalkoista värimaailmaa pehmensin vaaleanpunaisilla sukkiksilla ja hiuspannalla, ja jalkaan mahtuivat vielä iki-ihanat Anguluksen sandaalit.

12 kommenttia:

 1. Kaunis mekko niinkuin tyttökin :)

  VastaaPoista
 2. heh enpä ole minäkään blogiin vielä päivittänyt 5 vuotis kuvista... äkkiä tää aika rientänyt, ku tuntuu et vasta oli vauva ja nyt jo eskariin ilmoitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu samaa ihmettelin minäkin: ilmoitanko mä mun vauvan jo eskariin!! :D Vielä ne 5-vuotiskuvat ehtii...ei se oo niin justiinsa ;)

   Poista
  2. Ihania kuvia! Ja tyttökin on kasvanut hurjasti :) meiltä löytyy tuo sama mekko kaksin kappalein ;)

   Poista
  3. Tuo mekko on kyllä aivan ihanan mallinen, eikä pääse noissa kuvissa edes oikeuksiinsa :)

   Poista
 3. Hän on niin suloinen tyttö, onnea paljon! meilläkin juhlitaan viisivuotiasta parin viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :) 5-vee on kyllä mainio ikä (mä oon tosin joka iän kohdalla sanonut noin...eiköhän ääni kellossa muutu viimeistään kun tyttö tulee murrosikään ;) ) Kivoja synttärijuhlia teillekin ja onnea :)

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut :) Ihana mekko ja kaunis tyttö :)!!
  Ja en minäkään jaksa vääntää nykyään enää kummoisia tarjottavia. Mennään sieltä mistä aita on matalin ja jos ei kelpaa nii se on voivoi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista:) Mä oon viimeaikoina todella joutunut miettimään, missä mun rima menee, ja huomannut, että ainoa tapa helpottaa "ruuhkavuosia" on pitää se rima todellakin riittävän alhaalla :)

   Poista
 5. Paljon onnea isolle tytölle ja äidille myös! :)

  VastaaPoista