lauantai 7. helmikuuta 2015

Racoon -70%


Racoonin talvivaatteet myydään nyt -70% alennuksella Booztilla. Kokoja on vielä aika mukavasti jäljellä, mutta noilla aleprosenteilla kannattaa kyllä olla nopea! Omat suosikkini ovat ihanan pirtsakka keltainen takki (ihastuin takkiin vasta kun näin sen livenä erään pikkutytön päällä ja se oli häikäisevän söpö talven harmauden keskellä!). Takkiin yhdistäisin punaiset sydänrukkaset ja neulemyssyn. Toisaalta tuo pantteritakki olisi ihana punaisten asusteiden kanssa. Ja sitten taas haalari olisi kuitenkin vielä ensi talvena se käytännöllisin vaihtoehto ja hintakin olisi kohdallaan...

Jos siis tekee mieli hankkia vaikkapa ensi talveksi jemmaan Racoonin takki tai haalari noin viidellä kympillä, niin ei muuta kuin selailemaan tuotteita!

Blogiyhteistyö / Boozt

 

6 kommenttia:

 1. Racoonia on kyllä saanut tänä talvena tosi hyvillä alennuksilla. Mehän ollaan kotiutettu jo lumileoparditakki (joo leopardeja, ei panttereita) joka on livenä paaaljon hienompi kuin kuvissa ja viininpunaiset housut... Ja loppualehups kävi tietysti kanssa pari viikkoa sitten ja kotiutettiin sydänpipo ja keltainen takki, jota itse hieman vielä virastan mutta keltaista rakastava E.T. tietysti rakastaa.

  Rukkaset kotiutin jo alkutalvesta (hurjalla alella toki) ja niihin ollaan oltu kyllä supertyytyväisiä vaikka olin vähän epäileväinen.

  Eli siis tykätään ja voidaan suositella ihan kaikkea :D. Toki haalarista ei ole kokemusta mutta eiköhän sekin ole lämmin ja ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se oli: lumileopardi :D Oliskohan toi Racoon sitten merkkinä jäänyt suositumpien jalkoihin, minusta se on kyllä edelleen vaan aina yhtä ihana <3 Tai sitten ovh hinnat ovat karanneet käsistä... Tällä kertaa mallisto on kyllä livena sata kertaa nätimpi kuin kuvissa!

   Poista
 2. kiitos vinkistä, ostin kaksiosaisen ensitalveksi, haalareita on jo jemmassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että mun vinkeistä oli iloa :) Mulla on ensi talveksi jo kaksi kaksiosaista ja yksi haalari :/ Silti himoitsen joko tuota keltaista takkia tai sitten lumileopardi-takkia...

   Poista
 3. mä otin ton keltaisen takin ja viininpunaiset housut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kade! Mun tyttö ei lämmennyt oikein sille takille, sillä on joku "sininen kausi" ja kaiken pitäisi olla sinistä...

   Poista