torstai 25. helmikuuta 2010

Ihan uusia ihanuuksia

Luulin jo jääneeni nuolemaan näppejäni, kun olin toivonut, että ehtisin ostaa alennusmyynneistä ensitalveksi ulkohaalarin tytölle. Eilen suuntasimme muskarin jälkeen Nanouk-nimiseen lasten merkkivaateliikkeeseen Koskikeskukseen ja siellä olikin loppuunmyynti menossa, uutuuksissa 20 % alennus ja kaikki muut tuotteet myytiin pois 40-60 prosentin alennuksella. Minähän en näistä lasten ulkovaatteista vielä kauheasti mitään ymmärrä, mutta sen verran on tullut blogeja luettua, että uskon tehneeni hienon löydön!




Ticketin haalarihousut koossa 80. Uskoisin että koko on juuri passeli meidän joulukuussa vuoden täyttävälle tytölle. Täytyy jättää kuitenkin laput kiinni, jos joutuu myymään eteenpäin. Maksoin näistä 28 € normaalihinnan ollessa 70 €. Aika hyvä kauppa!

Sitten on tietenkin takkiongelma, kun en ostanutkaan kokohaalaria. Haluaisin yhdistää tuohon hempeään vaaleanpunaiseen jotain vähän ryhdikkäämpää väriä, ruskeaa, harmaata tai tummaa lilaa, ehkä jotain kuviollista. Valitettavasti kevätmallistojen vallatessa kaupat ei fiilistelykuvatarjonta ole kukkeimmillaan.



Reimatec


Ticket to Heaven

Nanoukista tarttui mukaan myös ihana Christian Diorin huivi ja suloinen juhlava body.



Hempeä kesäbody on kokoa 74. Yhdistäisin tuon esimerkiksi farkkuihin ja valkoiseen pitsineuletakkiin.


Heräteostos: Christian Diorin villakangashuivi. Mutta miksi ihmeessä en ostanut myös tähän kuuluvaa hattua?! Täytyypä käydä hakemassa jos niitä vielä ensi viikolla on...Tämä on suloinen vähän isomman tytön päällä vaikkapa turkistakkiin yhdistettynä.


Lisäksi hain Lindexiltä muutaman bodyn koossa 74. Olisi ihanaa tehdä näistä vielä pieni mix & match -postaus. Jos vaan kerkeän...

6 kommenttia:

  1. Todellakin teit hyvän löydön!
    Muutkin ostokset taas ihanaisia, näitä tyttöjen vaateostoksia on niin ihana ja haikea katsella, kun itse ei pääse noita ostelemaan. Toisaalta hyvä, koska sitten kyllä lähtisi lapasesta tää touhu =)

    VastaaPoista
  2. Ihana toi alimmainen norsubody <3 Mä en uskaltanut ostaa ens talvee varten mitään toppavaatteita kun en osaa yhtään veikata tota meidän poitsun kokoa... eli kalliilla sitten joutuu taas ne hankkimaan :/ Tosi kivoja löytöjä oot tehnyt !!

    VastaaPoista
  3. Kivoja hankintoja ja hyvään hintaan!
    Pitääkin joskus käydä tutkailemassa tuota Nanouk-liikettä, kun olen siellä päin asioilla.

    VastaaPoista
  4. Moi!

    Ihania hankintoja sulla.. Kunpa itsekin saisin vielä tytön tuohon pojan kaveriksi, niin saisi ostella noita tyttöjuttuja!!

    Tykkään blogistasi, ja ajattelin esittää sulle seuraavan haasteen. Käypä katsomassa

    http://lattenainen.blogspot.com/2010/02/laukkuhaaste.html

    Ja samalla vinkkaan sua, että kirppishaaste otettu vastaan.... Toteutan sen tässä lähiaikoina :D

    iloista viikonloppua

    VastaaPoista
  5. Heidi: Kiva saada vahvistusta, että btein hyvän löydön :) Tuo on kyllä ihan totta, että tytön kanssa saattaa lähteä vähän lapasesta...ehkäpä tytöille on enemmän myös seillaisia "turhia" vaatteita tarjolla, joita ei todellisuudessa tule paljon käytettyä...

    Lara: Mä otin tosiaan riskin noiden talvivaatteiden suhteen. Vaikuttaa siltä, että meillä on aika pitkä tyttö ja harmittaa ihan hulluna, jos olen tehnyt kokoarvion väärin. Perustelin itselleni, että ainahan voin myydä vaatteen eteenpäin, jos se ei sovi...

    Jassu: Nanoukissa on tosiaan loppuunmyynti, joten pian Tampereelle jos haluat tehdä sieltä löytöjä :)

    lattenainen: Kaunis kiitos haasteesta ja toteutan sen oikein mielelläni. Aihe on hautumassa päässäni ja odottaa toteutustaan...

    naomi: ihana kommentti =) Kiitos!

    VastaaPoista