sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kotikuva ja kurkistus keittiön kaappiin


Perjantai-iltana oli ihanaa tulla työmatkalta kotiin. Äitini oli hoitamassa Mietettä ja siinä sivussa puunannut koko asunnon. Kyllä lattiat kiilsivät ja pölytkin olivat jonnekin kadonneet ;) Minä sytyttelin kynttilöitä ja nautin oman kodin rauhasta ja tunnelmasta.

Jotenkin on jo kevättä rinnassa ja kevät alkaa hiipiä kodin sisustukseenkin (huomaa nuukahtaneet tulppaanit maljakossa).


Jääkaapin ovea koristavat Pip Studion tapetista tehdyt magneetit, ja söpöjä lintuja löytyy myös astiakaapin uusista mukeista. Ostin mukit Ikeasta.


Ikeasta ostin myös pari riittävän isoa lautasta. Ruoka-annokseni ovat niin isoja, että piti hankkia kunnon kulhot, jotta saan puuro- ja rahka-annokseni mahtumaan lautaselle!

Olen viimeaikoina innostunut todenteolla kirppistelystä. Aika paljon on tullut kierrätettyä tavaraa eteenpäin, joten täytyy olla tarkkana etteivät kaapit ala taas pursuilla...


Näitä kahta peltipurkkia en vaan voinut sivuuttaa vaan kotiutin ne meille neljällä eurolla. Saa jauhopussit kauniisti piiloon :)
 
Mukavaa viikkoa kaikille!

3 kommenttia:

 1. Missä kirpparilla käyt? Useimmat lastenvaatekirpparit on Tampereelta lopettaneet ja en ole oikein löytänyt mitään "helppoa" paikkaa käydä. Keskustan radio ja bonus ovat tuskallisen ahtaita, etenkin lasten kanssa, liikkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Maija :) jos sinulla on auto käytössä, suosittelen lämpimästi Pirkan kirppistä Kangasalan Prisman lähellä, siellä on lapsille oma leikkipaikkakin :) Kirppis on tosin viikonloppuisin hyvin täynnä ihmisiä ja kassoille saa jonottaa. Toisaalta se on vaan merkki siitä, että kirppis on suosittu, ja koska itse käyn siellä sekä myyjänä että ostajana, on hauskaa että kirppis vetää hyvin väkeä. Mutta sieltä tekee kyllä usein hyviä löytöjä!

   Poista
 2. Heippa, löysin blogiisi ja tulen kyllä taas seuraamaan! Minuakin kiinnostaa tuo Pirkan kirppis kun näillä seuduilla asustellaan. Aivan ihana blogi ja KOTI sinulla..♥ Tykkään.. Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista