perjantai 13. helmikuuta 2015

Takki tarvitsee pipoapua!Yksi Mietteen tulevista välikausitakeista on tämä H&M:n softshell -takki. Haluaisin teettää takin kaveriksi tummansinisen trikoopipon isolla valkoisella sydämellä. Olen sen verran ollut blogitauolla (omasta ja muiden blogeista) etten ole enää oikein kartalla, mistä saisi teetettyä asusteita toiveiden mukaan. Laittakaahan siis vinkkejä kommenttiboksiin, kiitos :)

Mukavaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. nopsupopsun rusettipipa olis kaunis tuohon takkiin..sininen pipa ja valkoinen rusetti.

  VastaaPoista
 2. Ullekkaasta olen tilannut paljon pipoja. Viime keväänä tilasin tytöille mustat trikoopipot valkoisilla sydämillä. Onpa ihana takki Mietteellä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille nopeista kommenteista :) Tsekkaan tuon Ullekkaan. Nopsu Popsu olikin tuttu ennestään, mutta en muistanut sitä enää, joten muistutus tuli tarpeeseen. Ja ne rusettipipot ovat tosiaan ihania: hyvä idea!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Pia, mä käyn katsomassa :)

  VastaaPoista
 5. Ajattelin samaa takkia tytöille, olis vähän söpö

  VastaaPoista
 6. Se on söpö kyllä <3 Nettikaupassakin on vielä jäljellä :)

  VastaaPoista
 7. joo sieltä ajattelinkin tilata, meidän keskimmäinen taitaa tarvita koon 134cm, ja niitä ei kaupasta saa. siis noita 134/140cm lastenpuolen vaatteita, ne on vaan nettimyynnissä :/

  VastaaPoista
 8. Sinistähän voi maustaa pinkillä, mutta koska tässä nuo sydämet niin miten olisi jos pipon väritys tulisi tuosta hupun sisäosan väristä.. tuollainen vaalean vedensininen :)

  VastaaPoista