torstai 22. lokakuuta 2009

Päivän saalis

Tein tänään kivoja kirppislöytöjä vauvalle ja omistan tämän postauksen näiden ihanuuksien esittelyyn. En muista kaikkien löytöjen tarkkaa hintaa mutta sisävaatteet olivat hintahaarukassa 1,50-2,50 €. Jotakin uudenveroista kypärämyssyäkin tarttui mukaan (0,40 €) mutta en nyt ihan kaikkea viitsinyt ruveta kuvailemaan.Hempeitä värejä. Vaaleanpunainen puuvillapeitto maksoi 1,5 €. Se tuo mukavasti väriä pinnasängyn neutraaliin väritykseen, toimii löhöilypeittona, lisälämmikkeenä turvakaukalossa jne. Peitto on sen verran reilun kokoinen, että sitä voisi käyttää päiväpeittonakin pinnasängyssä (jos joskus muka kyllästyn tuohon alla olevaan beige-valkoiseen ihanuuteen).
Talvivarustelua. Travalle toppapussi (koko 56/62) maksoi kympin ja mukana tuli myös asuun kuuluva söpö lakki. Luulen, että tämä on kätevä vaunuissa ja pitää hyvin lämmön. Eikä tätä kyllä käytetyksi tunnista, tosi hyvä löytö!
Prinsessatyyliä. Suloinen pitsikauluksinen potkari ja siihen sopiva takki maksoivat yhteensä 2,5 euroa! Asu on kokoa 56 eli pääsee aika pian käyttöön...Pehmoinen kotiasu. Harmaat velour-pöksyt ja body ovat ihan uuden veroiset! Koko 56.Vaaleanpunaista ja ruskeaa. Espritin raitapöksyt ja H&M huppari irtosivat muutamalla eurolla, koko 62.Tästä Pentikin pussukasta maksoin peräti 4 euroa, mutta onhan se söpö! Pussukka veti sisäänsä äitiyspakkauksessa tulleet kosteusvoiteen, kynsisakset, hiusharjan ja hammasharjan (jonka mieheni risti kaalimadoksi -on kieltämättä vähän näköinen :D).

Huomenna haen hajusteettomat pesuaineet ja alan pikkuhiljaa pyykätä ja silittää vauvan tekstiilejä käyttökuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti