torstai 26. marraskuuta 2009

Kirppisvaatetta vauvalle ja mammalle

Olen tehnyt viimeaikoina kivoja kirppislöytöjäkin, mutta niiden kuvaaminen tuppaa aina jäämään: tämä pimeys! Vauvalle ostelen silloin tällöin, kun eteen osuu jotakin söpöä, hyväkuntoista ja edullista vaatetta. Viimeksi ostin vihreän samettihaalarin kukkabrodeerauksella, velourpotkarin ja pari yöpukua. Aina joku bodykin tarttuu haaviin.


Keväiset värit. Haalarit saattavat kyllä jäädä jo ennen kevättä pieneksi.Mikähän tässä yksinkertaisessa pilkkukuosissa viehättää? En taida olla ainoa, joka on hurahtanut pilkkukuosiin. Tuossa on kai jotakin vanhanajan romantiikkaa. Jotenkin vaan näen oman pienen vauvani pötköttelemässä tuossa asussa iltakylvyn jälkeen. Voi <3Miten tuota vaaleanpunaista velouria vaan kertyy...

Itselleni ostin kirppikseltä kivan marjapuuron värisen tunikan (GT) ja neuletakin (H&M) yhteensä neljällä eurolla. Jostain syystä marjapuuron väri on miellyttänyt minua jo pidempään. Kuulostaa tylsältä, mutta näyttää ihan hyvältä, kun sitä terävöittää esim. mustalla ja/tai harmaalla.

Täydennystä marjapuuroasuun voisi hakea kyhäämästäni kollaasista, tuollaisia perusasusteita kun löytyy valmiiksi kotoakin (kollaasin kuvat H&M).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti