perjantai 27. marraskuuta 2009

Rottinkia ja lasiauudet rottinkituolitvanhat tuolit

Yllä olevassa kuvassa vilahtaa nyt nuo huutonetistä hankkimani rottinkituolit tositoimissa. Mukavasti tuovat kyllä keveyttä olohuoneen tummiin kalusteisiin. Sävy on mielestäni vähän liian keltainen, mutta toisaalta siihen on silmä jo tottunut. Pesin istuintyynyjen päälliset pesukoneessa ja ne kutistuivat sen verran, etteivät enää näytä oikein hyviltä (ihmekös tuo, kun ohjeena oli kuivapesu). Mutta kyllä nuo nyt toistaiseksi kelpaavat, jossakin vaiheessa ostan uudet tai kokeilen jopa ommella itse. Laitoin alle vanhan kuvan, jossa näkyy millaiset tuolit kuuluivat alunperiin pöytään. Nuo vanhat tuolit asustavat nyt parvekkeella ja pitäisi hankkiutua niistä eroon.Kirppikseltä noukin vastikään mukaani pari Ikean lasikulhoa, jotka maksoivat yhteensä kolme euroa. Sopivat hyvin vaikka joulukattaukseen ja ovat kätevät laittaa fiiliksen mukaan milloin sohvapöytää, milloin ikkunalautaa koristamaan. Noihin voisi jotain tuikkua näyttävämpääkin kynttiläviritelmää kehitellä. Jos jaksaa.
Tuo Aallon maljakkoon askarreltu joulukoriste on nököttänyt pöydällä ihan marraskuun alusta saakka :) Vihreä valoköynnös pääsee parhaiten oikeuksiinsa kun se on oikaistu keskelle pöytää, valkoisen liinan päälle. Se tapahtuu sitten lähempänä aattoa.

On tämä marraskuu yhtä odotusta. Lapsen ja joulun. Tai oikeastaan odotan joulua, jolloin minulla on lapsi. Onhan hänelle jo tonttuasukin hankittuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti