maanantai 30. marraskuuta 2009

Tänään on marraskuun viimeinen päivä

"Meillä ei ole mitään työnimeä meidän vauvalle, vaikka kaikilla muilla on", itkin alkuraskaudesta miehelle. Kaikilla muilla on söpömpää ja enemmän rakkautta ja ihQumpaa. Kaikki muut makaa joka ilta sohvalla kiinni toisissaan ja lässyttää mahalle ja työnimivauvalleen lemmennesteitten lomassa...Hah.

Olihan meillä meidän oma ainutlaatuinen odotus, meidän näköinen. Hirveä riita, kun en saanut pitsaa sillä sekunnilla ja ajoin siksi holtittomasti autolla keskisormi ilmassa. Kun jääkaapista oli jokin loppu (en muista enää mikä). Kun en saanut jalkahierontaa tai huomiota. Kun mies ei ymmärtänyt, että juuri nyt pitää olla erittäin kiinnostunut kodin siisteydestä. Ja ne draaman hetket, kun ajattelin ettei mies jaksa minua kuitenkaan, hylkää minut ja lapseni. Tai että minä kuolenkin synnytyksessä ja se jää yksin vauvan kanssa. Mitkäköhän vaatteet se sille pukisi päälle? Mitä se kertoisi lapselle minusta: Kun äitisi odotti sinua, hän oli niin täynnä raivoa, skitsoilua ja hermoilua rakkautta ja hellyyttä ja lempeyttä! "Ja kiinnostaako sinua edes miten minä haluan, että sitä hoidetaan, jos satun itse kuolemaan!" minä porasin reikää miehen riekaleisiin hermoihin. Huh.

Mutta olihan meillä "työnimiä". Mietittiin, mikä nimi olisi kiva ja kaunis. Siis ihan oikeita nimiä. Ja olihan se kokoajan vahvasti Marraskuun vauva. Marrasmasu. Marraskuussa maailmaa katsova pienokainen.
- Kaikki parhaat tyypit syntyy marraskuussa, sanoin miehelleni. (Olen, kröhöm, itsekin sattumalta silloin syntynyt.)
- Eikös Jeesus syntynyt joulukuussa? mieheni tokaisi.
- Ai niin, sori Jeesus! 
Ehkä ne parhaat tyypit tosiaan syntyy joulukuussa ;) Marraskuu on kohta ohi. Ja vauva hikottelee, potkii ja nukkuu. Eikä näytä syntyvän marraskuussa. Höh.rv 41 (ja ei huvita harjata tukkaani)

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis pieni masu! Olet hyvin solakan ja kevyen näköinen, ja jaksat sentään laittaa sievät rintsikat kotioloissa päälle. Pitäisi varmaan itsekin vähän tsempata tätä kotiluukkia :D.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Tää kotiluukki tosiaan perustuu lähinnä siihen, ettei tarvitse ihan kokoajan löyhytellä itseään parvekkeella ja aukoa ikkunoita (mies kuulemma on täällä parta huurussa :)). Onhan toi maha söpö:) Näyttää kyllä kuvassa jotenkin pienemmältä kuin onkaan... Mutta ehkä sen vauvan on tosiaan vielä syytä vähän kasvaa, ennen kuin viitsii syntyä ;)

    VastaaPoista