tiistai 1. joulukuuta 2009

Näistä antaisin pukille suukon

En ole avannut tänään joulukalenterin luukkua. Meidän jouluenkelinkin 24 taskua on täyttämättä. Sen sijaan avasin kirjekuoren, jossa oli kutsu yliaikaisuuskontrolliin perjantaina (rv 41 + 5). Olisipa jo perjantai! Tai sitten, lähtisi syntymään sitä ennen...Mutta sitten päivän muihin ajankohtaisiin aiheisiin:

Rakas Pukki, olen ollut kiltti...
Jos joulupukki olisi olemassa, listani näyttäisi jotakuinkin tältä. Koska en usko joulupukkiin, tulen tuskin saamaan murto-osaakaan toiveistani. Saatan kuitenkin ajankuluessa itse tehdä joitakin listan mukaisia hankintoja. Ja ehkä jotain pientä näistä pukkikin toteuttaa ;)

Kosmetiikka. Olen blogimaailmassa törmännyt BareMineralsseihin ja päättänyt hankkia jossain vaiheessa itselleni tuon aloituspakkauksen. Ensin käytän kuitenkin pois vanhat meikkipohjani. Estee Lauderin Doubble Wear ripsari on perus kulutustavaraa, sitä ainakin hankin lähiaikoina lisää. Uusia hajuvesiä en kaipaa, olen huono käyttämään niitä. Astetta ylellisempi suihkugeeli kuitenkin kelpaisi.

Asusteet. Longchampin pikkupussukka meikeille, mielellään ruskeana tai mustana. Klassikkokäsilaukku: Voisin luopua hiljalleen kaikista laukuistani ja hankkia tilalle pari kolme laatuyksilöä, joilla pärjätä suunnilleen loppuelämä. Nahkakäsineet: Haluaisin jotkut, joissa olisi kiva yksityiskohta, soljet, rusetit, timantteja...Ja timanteista päästäänkin kätevästi kumisaappaisiin: Tuollaiset Tretornin valkoiset olisi tilattavissa Ellokselta. Niitä on tehnyt jo pitkään mieli, koska niissä on iskunvaimennin ja lenkkarimainen sisäpohja ja ne sopisivat hyvin yhteen sadetakkini kanssa. Näen itseni vaunulenkeillä ihanissa valkoisissa kumppareissa, säällä kuin säällä, sulattelemassa kinkkua vielä pitkään joulun jälkeenkin... En ole vaan saanut noita hankituksi. Ja jalkakin on tainnut tässä raskausaikana kasvaa!

Astiat. Kerään Arabian Illusiaa, violettina. Sitä huolisin aina lisääkin, lähinnä meillä on lautasia ja tarjoiluastioita. Kahvimukeille olisi käyttöä (ja tekisi mieli heivata kaikki vanhat eriparit jorpakkoon). Myös Mariskooleista tykkään. Huolisin mielelläni kirkkaan tai sitten eri vihreän sävyjä.

Olipa mukavaa vähän haaveilla. Eihän se mitään maksa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti